close search results icon

Πανελλαδική σύσκεψη αγροτικών συλλόγων στην Αριδαία: Κεράσι και ροδάκινο στο επίκεντρο

Πανελλαδική σύσκεψη αγροτικών συλλόγων στην Αριδαία: Κεράσι και ροδάκινο στο επίκεντρο

Με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής και των Αγροτικών Συλλόγων του νομού μας, Βεγορίτιδας – Καϊμακτσαλάν, Αλμωπίας και Γυψοχωρίου, καθώς και συλλόγων από γειτονικές περιοχές, όπως της Νάουσας και της Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας (Αμύνταιο), όπου βασικές καλλιέργειες αποτελούν το κεράσι και το ροδάκινο, συνδιοργανώνεται πανελλαδική σύσκεψη την Πέμπτη 17 Ιουλίου, στην Αριδαία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, παραχωρώντας την αίθουσα διεξαγωγής της σύσκεψης, καθώς και καλύπτοντας το κόστος διαμονής των μελών της Πανελλαδικής Επιτροπής που θα μας επισκεφθούν.

Τα θέματα που θα συζητηθούν Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Προανθικός παγετός 2025:

2 Η φετινή εμπορική περίοδος για τα κεράσια και τα ροδάκινα

3 Το κόστος παραγωγής. Με βάση τον ευρωπαϊκό κανονισμό, οι παραγωγοί δικαιούνται αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος

Καλούμε όλους τους κερασοπαραγωγούς και ροδακινοπαραγωγούς να δώσουν δυναμικό «παρών» την Παρασκευη 17 Ιουλίου, στις 20:00, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Η παρουσία όλων μας πρέπει να είναι μαζική και αποφασιστική. Μόνο με ενότητα και συλλογική διεκδίκηση μπορούμε να υπερασπιστούμε το εισόδημά μας, να διασφαλίσουμε το μέλλον των καλλιεργειών μας και να δημιουργήσουμε προοπτική για τα παιδιά μας.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

agrotiko.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ