Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Έδεσσας
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και συγκίνηση πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Έδεσσας, τιμώντας τη μνήμη του θαυματουργού Αγίου της Εκκλησίας μας.
Το απόγευμα τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα.

Ο Σεβασμιώτατος, με λόγο πατρικό και εμπνευσμένο, αναφέρθηκε στην πίστη, την ταπείνωση και την αγάπη που χαρακτήριζαν τον Άγιο Νεκτάριο, προτρέποντας τους πιστούς να μιμηθούν το παράδειγμά του στην καθημερινή τους ζωή.

Στην ιερά ακολουθία συμμετείχαν ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ πλήθος πιστών προσήλθε για να τιμήσει τον Άγιο και να λάβει την ευλογία του. Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική και γεμάτη ευλάβεια, καθώς όλοι ύψωσαν προσευχή στον Άγιο Νεκτάριο, τον προστάτη των ασθενούντων και των πονεμένων.
Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο με την τέλεση της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδάμε ό,τι θέλουμε σε όποια γλώσσα θέλουμε
27 Δεκεμβρίου 2025 -
Τσιάρας: Αγρότες του παρέδωσαν φάκελο με αιτήματά τους
27 Δεκεμβρίου 2025 -
Street House Party με τον… Άγιο Βασίλη στον Δήμο Αλμωπίας
27 Δεκεμβρίου 2025 -
Η ΑΕΚ θέλει παίκτες για συγκεκριμένους ρόλους και όχι απλά μεταγραφές
27 Δεκεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ