close search results icon

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Μηδέν και στα γκολ και στο θέαμα

Μία λευκή ισοπαλία που μάλλον θα ξεχαστεί εύκολα...

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Μηδέν και στα γκολ και στο θέαμα

Κακό θέαμα και λιγοστές ευκαιρίες προσέφεραν Πανσερραϊκός και Ατρόμητος στις Σέρρες, με το παιχνίδι να μην... ξεκολλάει από το μηδέν και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό, σε μία λευκή ισοπαλία που θα ξεχαστεί εύκολα.

Ημίχρονο αλληλοεξουδετέρωσης

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, με τις επιθετικές αρετές των δύο ομάδων να είναι... ανύπαρκτες, υποχρεώνοντας σε ένα παιχνίδι κέντρου με αρκετές μονομαχίες και ελάχιστες φάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το στατιστικό πως στα πρώτα 45 λεπτά δεν σημειώθηκε ούτε ένα σουτ εντός στόχου, με τον Πανσερραϊκό, που είχε κατά διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων, να φτάνει να απειλεί σε δύο περιπτώσεις, όμως τα σουτ των Ουάρντα και Χατζηστραβού δεν έγιναν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και δεν ανησύχησαν τον Τσιντώτα.

Από την άλλη, η δυσκολία του Ατρόμητου να κυκλοφορήσει την μπάλα υποχρέωσε τον Χόβαν να παρακολουθήσει ως θεατής το -αργό σε τέμπο- πρώτο ημίχρονο, καθώς ήταν εμφανής η αδυναμία των Περιστεριωτών να πλησιάσουν την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία. Απόρροια των παραπάνω, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με το 0-0 να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του παιχνιδιού ως εκείνο το χρονικό σημείο.

*περισσότερα στο ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλειάδη στο sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ