close search results icon

ΠΑΟΚ: «Έκλεισε» η μεγάλη επιστροφή του Γιαννούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «δικέφαλος του βορρά» τα βρήκε σε όλα με την Άουγκσμπουργκ

Η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «δικέφαλος του βορρά» τα βρήκε σε όλα με την Άουγκσμπουργκ και έτσι ο παίκτης ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Ο Γιαννούλης αναμένεται αύριο (05/08) στη χώρα μας για να περάσει ιατρικά και αμέσως μετά να ανακοινωθεί η μεγάλη επιστροφή του. Κάπως έτσι ο Κατερινιώτης μπακ επιστρέφει στην Τούμπα 5,5 μετά τη φυγή του για τη Νόριτς και… προαλείφεται για βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας από τον Αλέσιο Λίσι.

Η μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς πέρασε από… 40 κύματα, αφού οι διαπραγματεύσεις με την Άουγκσμπουργκ ήταν εξαιρετικά απαιτητικές, ενώ κατά τη διάρκειά τους, ενεπλάκησαν και άλλοι ελληνικοί σύλλογοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ