close search results icon

ΠΑΟΚ: Έμφαση στην τακτική από Τακιανό ενόψει Προμηθέα

Ο κόουτς των ασπρόμαυρων υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. 

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα (4/3, 15:30), με τον Φώτη Τακιανό να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες και να δίνει έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

Αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του αγώνα με τον Προμηθέα, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, το Σάββατο (4/3, 15:30) για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα μας, συνέχισε σήμερα το πρόγραμμά της, με αρκετές ώρες στο PAOK Sports Arena, ξεκινώντας με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και η προπόνηση, στη διάρκεια της οποίας ο κόουτς Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco θα έχει μία ακόμη προπόνηση στη διάθεσή του πριν τον αγώνα με τον Προμηθέα. Το επόμενο ραντεβού της ομάδας είναι στο PAOK Sports Arena, το πρωί της Παρασκευής για την τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη και πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Πάτρα».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ