close search results icon

ΠΑΟΚ: Για το διπλό κόντρα στην Μπενφίκα

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού, έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από το Λαύριο.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ άφησε πίσω της την ήττα από το Λαύριο και ετοιμάζεται για μία εκτός έδρας νίκη στο BCL έχοντας όμως να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα.

Την Μπενφίκα εκτός έδρας αντιμετωπίζει απόψε ο ΠΑΟΚ (21.30, Cosmote Sports HD 7) με μοναδικό του στόχο την νίκη και ένα ακόμα διπλό μετά την εντυπωσιακή του επικράτηση κόντρα στην Γαλατά στην Τουρκία.

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού, έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από το Λαύριο, για τη Basket league και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που αν κυλήσει όπως όλοι θέλουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση.

Όμως, για ακόμα μία φορά δε λείπουν τα προβλήματα. Η συμμετοχή τόσο του Τζαμάνι ΜακΝίς, όσο και του Μιχάλη Τσαϊρέλη (αμφότεροι έμειναν νοκ-άουτ με το Λαύριο), θα κριθεί πριν το τζάμπολ, ενώ ο Νίκος Αρσενόπουλος που υπέστη διάστρεμμα την Κυριακή, δεν ακολούθησε καν την αποστολή στη Λισσαβόνα.

Προβλήματα και μάλιστα σημαντικά, έχουν και οι γηπεδούχοι, αφού οι Αλμέιδα και Μπρουσάρ, ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και αναμένεται να απουσιάσουν και να δημιουργήσουν μεγάλο επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα τους.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ