close search results icon

ΠΑΟΚ: «Να παραμείνει ο Μιχαηλίδης στην Τούμπα» – Το μήνυμα για τον Γιαννιτσιώτη αμυντικό

ΠΑΟΚ: «Να παραμείνει ο Μιχαηλίδης στην Τούμπα» – Το μήνυμα για τον Γιαννιτσιώτη αμυντικό


**Στο μέλλον του Γιάννη Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Θάνος Μπούζας, μέσα από άρθρο του στο Metrosport, τονίζοντας τη σημασία της παραμονής του Γιαννιτσιώτη κεντρικού αμυντικού στον Δικέφαλο.**

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα ποδοσφαιριστών που αναδείχθηκαν μέσα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και κατάφεραν να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα. Ο διεθνής αμυντικός, με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, έχει συνδέσει μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής του διαδρομής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο άρθρο του, ο Θάνος Μπούζας στέκεται ιδιαίτερα στην περίπτωση του 26χρονου ποδοσφαιριστή, επισημαίνοντας ότι έχει συμπληρώσει περίπου μία δεκαετία παρουσίας στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο Μιχαηλίδης, ως αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και διεθνής ποδοσφαιριστής, αποτελεί μια σημαντική μονάδα για τον Δικέφαλο, εκφράζοντας την επιθυμία να συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

**Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη χειραψία του Μιχαηλίδη με τον Ιβάν Σαββίδη**, με τον αρθρογράφο να εκφράζει την ελπίδα ότι θα ακολουθήσει μια συμφωνία για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

Χαρακτηριστικά, ο Θάνος Μπούζας αναφέρει:

«Μιχαηλίδης: Έχει ξεπεράσει τα 26 του χρόνια με 10 από αυτά να αγωνίζεται στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ως αριστερός στόπερ, διεθνής πλέον, είναι ένας παίκτης που χρειάζεται στον ΠΑΟΚ (όπως και ο Ζίφκοβιτς). Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η χειραψία με τον Σαββίδη θα την ακολουθήσει μια συμφωνία που θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ. Έναν παίκτη που θα τον ήθελαν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ κάτι που επ’ ουδενί δεν πρέπει να συμβεί!».

Η τοποθέτηση αυτή αναδεικνύει την εκτίμηση προς το πρόσωπο του Γιαννιτσιώτη αμυντικού, αλλά και τη σημασία που αποδίδεται στη διατήρηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν μεγαλώσει ποδοσφαιρικά μέσα στον σύλλογο.

Για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα Γιαννιτσά και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδας, το ζήτημα της παραμονής του στον Δικέφαλο συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ