close search results icon

ΠΑΟΚ: Σαρωτικός Κωνσταντέλιας, αναγνώριση για Ολιβέιρα

Ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου από τον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Λεωφόρο.

Ποιος άλλος; Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας...

Ο 19χρονος αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 19η αγωνιστική της Super League.

Ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου από τον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Λεωφόρο. Ο Δικέφαλος πέτυχε τρία γκολ, είχε δύο δοκάρια, κράτησε ανέπαφη την εστία του και μείωσε την απόσταση από την κορυφή του πρωταθλήματος στους έξι βαθμούς.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός εξτρέμ είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας, έκανε την προσπάθεια στο πρώτο, από όπου προήλθε το αυτογκόλ, έδωσε την ασίστ στον Α.Ζίβκοβιτς για το 0-2, ενώ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze κυριάρχησε και με ποσοστό 83,94% κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

To βάθρο συμπλήρωσαν οι Νέλσον Ολιβέιρα, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, κερδίζοντας κάθε μονομαχία που έδωσε, ενώ ήταν άτυχος καθώς είδε τη μπάλα να καταλήγει δύο φορές στο δοκάρι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρήκε δίχτυα κι είχε εξαιρετική παρουσία σε όλη την αναμέτρηση, βοηθώντας σε άμυνα κι επίθεση.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ