close search results icon

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Κουαλιάτα

Προέκυψε ενδιαφέρον από τη Βραζιλία. 

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Κουαλιάτα

Κατά καιρούς υπάρχουν διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τον Νίκο Κουαλιάτα του ΠΑΟΚ, μόλις χθες προέκυψε ενδιαφέρον και από τη Βραζιλία. Όλα όμως καταλήγουν στο ίδιο σημείο: στη διάθεση του Ουρουγουανού!

Από χθες προέκυψε ενδιαφέρον από τη Βραζιλία και συγκεκριμένα την Σάντος για τον Νίκο Κουαλιάτα, με τους Βραζιλιάνους να τονίζουν πως το όνομα του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου συζητιέται έντονα, εκτιμώντας ότι θα χρειαστεί περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή του.

Εκείνο που απορρέει στην παρούσα φάση από το περιβάλλον του είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον σε μία πρώτη ανάγνωση της κατάστασης, όπως υπήρχε και από τον Βόλο προ ημερών, ωστόσο, η απόφαση ανήκει στον ποδοσφαιριστή και στους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν...

screenshot-4-4wgvY.png

Από πλευράς ΠΑΟΚ προφανώς και θα δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της υπόθεσης δεδομένου πως δαπανήθηκαν χρήματα για την απόκτησή του, ωστόσο, δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να βρεθεί σε μία ομάδα που θα του έδινε περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερο ρόλο στην παρούσα φάση.

Τόσο ο Κουαλιάτα όσο και οι άνθρωποί του όμως εκτιμούν πως είναι νωρίς για μία τέτοια απόφαση, θέλοντας ο 23χρονος ποδοσφαιριστής να αφήσει πρωτίστως πίσω τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και σταδιακά να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του...

πηγή: sdna.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ