close search results icon

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους μαθητές που περνούσαν τον Εύηνο από αιωρούμενη γέφυρα

Κινητοποίηση από τη Δικαιοσύνη μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι εικόνες.

Οργή από τις εικόνες - ντροπή που καταγράφουν μικρά παιδιά να περνούν τα ορμητικά νερά του ποταμού από ένα επικίνδυνο πέρασμα.

Κινητοποίηση από τη Δικαιοσύνη μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι εικόνες που κατέγραφαν μαθητές να περνούν τα ορμητικά νερά του Ευήνου μέσω μιας αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας.

Το περιστατικό ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και έδειχναν τα μικρά παιδιά να περνούν από το επικίνδυνο αυτό σημείο χθες κατά την επιστροφή τους από το σχολείου.

Πρόκειται για μαθητές από τα χωριά Φαμήλα και Στράνωμα Ναυπακτίας που πήγαν κανονικά στο σχολείο τους, όμως, στην επιστροφή, εξαιτίας μεγάλης κατολίσθησης αναγκάστηκαν να κάνουν αυτή τη επικίνδυνη ενέργεια.

Ο εισαγγελέας Αγρινίου, με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του, ζήτησε καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και θα ερευνήσει εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, νωρίτερα υποστήριξε ότι η περιφέρεια δεν ενημερώθηκε και υπήρχε και άλλη διαδρομή μέσω Ανάληψης και Χάνι Μπανιά, που θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει τα παιδιά για να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ