Παρών στα εγκαίνια ο Χρήστος Μπάτσης – Σύντομη συνομιλία με τη Λίνα Μενδώνη και ευχαριστίες για το έργο
Ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης παρακολούθησε την τελετή μαζί με μέλη του συνδυασμού του ενω συνομίλησε και με τον Διονύση Σταμενίτη
Το «παρών» στα εγκαίνια του Κάστρου της Χρυσής έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Μπάτσης, συνοδευόμενος από μέλη του δημοτικού του συνδυασμού.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε σύντομη συνομιλία με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, την οποία ευχαρίστησε για τη συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού στην ολοκλήρωση και ανάδειξη του σημαντικού αυτού έργου.

Ο κ. Μπάτσης παρακολούθησε με ενδιαφέρον την τελετή των εγκαινίων, σε μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό για την Αλμωπία, καθώς το Κάστρο της Χρυσής αποδίδεται πλέον στην τοπική κοινωνία ως ένα σημαντικό βυζαντινό μνημείο με προοπτικές πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης.

Η παρουσία του, μαζί με στελέχη του συνδυασμού του, ανέδειξε το ευρύ ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η ολοκλήρωση ενός έργου το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Nations League: Δεν πειράζει...περίφημα!/2-2 η Ελλάδα με την Ολλανδία
01 Οκτωβρίου 2026 -
Παρέμβαση Νέας Σμύρνης Συμεών για εκλογή Βοηθών Επισκόπων
01 Οκτωβρίου 2026 -
Nations League: Με "αέρα" μπροστά η Εθνική Ελλάδας στο ημίχρονο
01 Οκτωβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ