close search results icon

Παρόντος Γιάννη Μιχαηλίδη-Η «ασπρόμαυρη» οικογένεια στην ιστορική μέρα του ΠΑΟΚ

Στον αγιασμό της έκτασης του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. 

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Χάρης Εμμανουηλίδης*

Πέρα από την πρωτιά στο πρωτάθλημα και την εξαιρετική πορεία σε Ευρώπη και Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη έναν λόγο να «γιορτάζει», αφού σήμερα λαμβάνει χώρα ο αγιασμός της έκτασης του νέου προπονητικού κέντρου των «ασπρόμαυρων».

Μια σημαντική επένδυση από τον πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, στην 8η οδό του αγροκτήματος Ταγαράδων και με μια «αχανή» έκταση που ξεπερνά τα 150 στρέμματα. Στον αγιασμό, λοιπόν, αυτού του νέου «περιουσιακού στοιχείου» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» και πολλά μέλη της ασπρόμαυρης οικογένειας.

Μεταξύ αυτών και οι Βαγγέλης Κουτσόπουλος, Χρήστος Καρυπίδης, Κώστας Φωτιάδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Άγγελος Αναστασιάδης, Κυριάκος Κυριάκος, Μαρία Γκοτζάρεβα καθώς και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου με τον Δημήτρη Πανίδη και τον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Από πλευράς παικτών πρώτοι πρώτοι αφήχθησαν ο Βασίλης Γρόσδης (ΠΑΟΚ β), οι Χάρης Τσιγγάρας, Γιάννης Μιχαηλίδης, Αντρέ Βιερίνια και Στέφαν Σβαμπ, μαζί με τους Κυριάκο Γιαξή και Κωστή Παναγιώτου.

Ο Μητροπολίτης Συμεών, που προσκλήθηκε για να κάνει τον αγιασμό του νέου προπονητικού κέντρου, μίλησε στο metrosport.gr, ευχαριστώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόσκληση, στέλνοντας το δικό του μήνυμα και τις ευχές του για αυτή την ιστορική ημέρα των «ασπρόμαυρων».

m3.jpg
m1.jpg
m2.jpg
m4.jpg

*πηγή: metrosport.gr





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ