close search results icon

Πατέρας 21χρονης: Όσα περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει

Πατέρας 21χρονης: Όσα περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει

Καθηλώνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, μετά την απόφασή της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά της.

H άτυχη Έμμα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου την Κυριακή (27/11) όταν το ΙΧ που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός την παρέσυρε, χτυπώντας την μάλιστα δυο φορές, και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Ο τραγικός πατέρας, όπως είχε τονίσει στο iefimerida.gr για τη δωρεά οργάνων: «Mέσα από κάποιες συζητήσεις που είχαμε κάνει, είχαμε καταλάβει ότι ήταν μία απόφαση του παιδιού μας αυτό. Η εικόνα που έχουμε σχηματίσει και εγώ και η οικογένειά της και η μαμά της είναι ότι το παιδί μας θα ήθελε αυτό το πράγμα. Εφόσον το παιδί μας θα το ήθελε και δίνει και μία ανακούφιση σε εμάς αυτή η επιλογή, αλλά και ζωή σε κάποιους άλλους, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει».

Μάλιστα, ο πατέρας της Έμμας δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως δυο είναι τα πράγματα που τον ανακουφίζουν: «Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι η αγάπη που έχει εισπράξει το παιδί μου…ένα καταπληκτικό παιδί ένα καταπληκτικό παιδί έτσι όπως σας το λέω και δεν το λέω εγώ επειδή είμαι ο μπαμπάς του όλος ο κόσμος το λέει. Όσα περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει», τόνισε στον ΑΝΤ1.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ