close search results icon

Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό

Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό

Οαναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε την πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω ανακοίνωσης για το ματς της Β’ ομάδας με το Αιγάλεω.

Στην ανακοίνωσή τους οι Πειραιώτες είχαν κάνει λόγο για γελοιοποίηση των κανόνων του ποδοσφαίρου, για διαιτησίες λαιμητόμους, ενώ χαρακτήρισαν μόρφωμα την ΕΠΟ, τονίζοντας ότι σκέφτονται να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε την ακόλουθη Πειθαρχική Δίωξη.

-Σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν (ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 05/12/2022).

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ