Πέλλα/Αστυνομία: Συνεχίζει με Τσαβδαρίδη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
Η συμμετοχή έφτασε στο 95%!
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας, με τις απαραίτητες στο χρονικό σημείο που έφτασε προβλεπόμενες αρχαιρεσίες.
Η συμμετοχή των αστυνομικών έσπασε το...κοντέρ, καθώς "πάτησε" σε ποσοστό το 95%. Δείγμα του οτι υπάρχει ενδιαφέρον για συνδικαλιστική εκπροσώπηση, όπως σαφώς οτι ο κόσμος της αστυνομίας είναι ευχαριστημένος από τις κινήσεις και δράσεις της ΕΑΥ Ν. Πέλλας.
Σαφές ισχυρό δείγμα της ικανοποίησης αυτής και η επανεκλογή του απελθόντα και νυν πάλι Προέδρου Κώστα Τσαβδαρίδη.


*Α΄Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Στογιάννης
*Β΄Αντιπρόεδρος: Χρυσοβαλάντης Αλεξίου
*Γενικός Γραμματέας: Βασίλειος Παπαπαναγιώτου
*Αν. Γραμματέας: Βασίλειος Γιουρούκης
*Ταμίας: Δημήτριος Κησελίγκας
*Αναπλ. Ταμίας: Θεόδωρος Δουλκερίδης
*Μέλη:Θεόδωρος Ουρτζάνης
*Ιωάννης Γιαννάκης
Όπως μπορεί να παρατηρηθεί, όλοι είναι άξια μέλη της αστυνομίας και έχουν τη διάθεση να βρίσκονται δίπλα στους συναδέλφους τους, αλλά και τους "ενδιάμεσους" στην επαφή με τον κόσμο, καθώς μέσα στις δράσεις και πέρα από τα συνδικαλιστικά ζητήματα, υπάρχει σαφώς και το "κοινωνικό πρόσωπο" της αστυνομίας προς τους πολίτες.
Όπως και οτι το Δ.Σ. πάντα βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους τους, ακόμη και σε ένα ανθρώπινο πρόσωπο σε διάφορες στιγμές της χρονιάς. Θεωρούμε δεδομένο, είμαστε βέβαιοι οτι όλα αυτά θα συνεχιστούν.
ΣΧΟΛΙΑ