close search results icon

Πέλλα: Ο Τζανετάκος πρέπει να είχε φάει πιο λίγες...

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Δεν πιάνω τα πανελλήνια ποσοστά. Ας ρίξουμε μια ματιά στην Πέλλα. 

Είναι απλά τα πράγματα. 

Σίγουρα έπεσαν εκλογικές "σφαλιάρες", σαν την ομάδα που ένα άτυχο αποτέλεσμα την φέρει μεγαλύτερη πρόκληση στο επόμενο παιχνίδι, γιατί πρέπει να συνέλθει. 

~ Δεν έπεσε "σφαλιάρα" στη ΝΔ, που έπιασε ένα 27% μεν, αλλά μακράν του 35% των εθνικών εκλογών δε; Αν θέλει να πανηγυρίσει νίκη πρωτιάς, ας το κάνει. 

Τα "μπαστούνια" θα τα βρει μπροστά. 

Είναι γεγονός γιατί στο "ή αλλάζουμε" (σύνθημα άλλων εποχών), δεν διαφαίνεται καμία διάθεση αλλαγής από κανέναν. Παράδειγμα τεράστιο το φορολογικό νομοσχέδιο και ο πέλεκυς που πέφτει αβέρτα.  

~ Δεν έπεσε "σφαλιάρα" στον ΣΥΡΙΖΑ, που "κατέρρευσε" το ποσοστό του σε σημείο που το "πετάει" στην 4η θέση! 

Ακούστηκε μέχρι Χαλκηδόνα, ξεπερνώντας και τα όρια του Νομού...

~Καλό το ποσοστό της Νέας Αριστεράς, μιας και ξεπέρασε το "πανελλήνιο", αλλά τι να το κάνεις; Έχει περάσει και η Καθαρά Δευτέρα...

Αν προσθέταμε τούτο το ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ, πάλι στο 15% ζάφτι δεν κάνεις. Από πάνω σου βρίσκεται ο... Βελόπουλος, ακόμη κι αν ξεπερνιόταν το ΠΑΣΟΚ. 

~Το ΠΑΣΟΚ μέχρι εκεί. Σαν τη Βουγιουκλάκη, με τον καροτσέρη. Όσο κι αν χτυπάει το καμουτσίκι, το άλογο δεν...

Θα συζητηθεί να αφεθεί το "καμουτσίκι" γιατί δεν...;

Με ένα "δεν"...κοτζάμ πράσινος ήλιος; 

Ως πότε; Για που; Γιατί;

"Σφαλιάρα" ρεκόρ στασιμότητας λοιπόν! 

~ Ο Βελόπουλος, ο άνθρωπος που ρίχνει ζάρια με ασόδιο και τριάρες και φέρνει...ντόρτια και εξάρες. 

Να ναι καλά οι "συμπαίκτες" που σπρώχουν κόσμο προς δυσαρέσκεια, που σπρώχνουν κόσμο σε μια "φαινομενική ειλικρίνεια", που μπορώ να βρω δεκάδες επιχειρήματα οτι δεν υπάρχει. 

Είναι σαν να είναι κάποιος με το αυτοκίνητο μισό προς τον γκρεμό και του λες να βάλει όπισθεν...

Συγχαρητήρια σε όλους, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ (και τους Νεοαριστερούντες) για τη 2η θέση του Βελόπουλου στην Πέλλα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Άξιοι, όχι άξιος!

~ Δεν θα ασχοληθώ με Νίκη, ΚΚΕ και τα λοιπά, γιατί λοιπά ήταν, λοιπά θα μείνουν, το καράβια αυτά δεν έχουν άδεια για "εν πλω" σε "διεθνή ύδατα". Όχι γιατί δεν τους δίνουν. Είναι γιατί δεν μπορούν. Ένα ταβάνι, μια κόκκινη γραμμή (σαν κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη) και από 'δω παν και οι άλλοι. Ή μάλλον...από την άλλη!

Να δούμε τώρα τη συνέχεια. Θα είναι συναρπαστική. 

Και όταν διαπιστωθεί η πραγματικότητα, τότε να δω την επόμενη φορά τι θα επιλέξουν κάποιοι. Καβουρότρυπες ή...αγγουρότρυπες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ