close search results icon

Πέλλα: Σάρωσαν ΔΑΚΕ και Ηλίας Διαμαντόπουλος στις εκλογές αιρετών των καθηγητών

Πρώτος από την ΑΚΕ ο Γιώργος Δημητριάδης. 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Διεξηχθησαν χθες Σάββατο(5/11/2022)  οι εκλογές (με ηλεκτρονική ψηφοφορία), για την ανάδειξη εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών. Στην Πέλλα, η κινητοποίηση ήταν αρκετά μεγάλη, η συμμετοχή ικανοποιητική, αν και υπήρξε μεγάλος βαθμός αποχής, κάτι που έστρεψε ως έναν βαθμό τα μάτια επάνω της, τόσο απο πλευράς Υπουργείου Παιδείας, όσο και από πλευράς της παράταξης που είναι φίλα προσκείμενη προς την κυβέρνηση (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι όλοι της ΔΑΚΕ συμφωνούν με την πολιτική και τις επιλογές Κεραμέως).

Στην Πέλλα, η ΔΑΚΕ αναδείχτηκε πρώτη δύναμη, ενώ σε ψηλά στάνταρ "πέταξαν" ο Ηλίας Διαμαντόπουλος από πλευράς ΔΑΚΕ και ο Γιώργος Δημητριάδης από πλευράς ΑΚΕ, οι οποίοι εκλέγονται ως τακτικά μέλη. 

Πάντα δραστήριος και με ιδιαίτερη ζέση και φροντίδα για την ενημέρωση των συναδέλφων του (αλλά και ημών των δημοσιογράφων) Ηλίας Διαμαντόπουλος, φρόντισε στο να υπάρχουν σχετικοί πίνακες. Είναι χαράς Ευαγγέλια να βρίσκεις τόσο επικοινωνιακούς εκπαιδευτικούς για την ενημέρωση, κάτι που δεν συνηθίζεται εύκολα στους κόλπους τους (και μετά φταίμε εμείς που δεν αναφέρουμε τις θέσεις των εκπαιδευτικών απέναντι στις εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές. Λες και είμαστε μάντεις, όταν συναντάμε ένα εσωστρεφές περιβάλλον).

Καταρχήν τα γενικά αποτελέσματα:

ekloges.jpg

Και ο αναλυτικότερος πίνακας:

ekloges2.jpg

Συγχαρητήρια στους εκλεγμένους, κουράγιο και καλή πορεία στις νέες του συνδικαλιστικές δράσεις. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ