close search results icon

Πελλα:Υπέροχες εκδηλώσεις εν' όψει του 16ου Μαραθωνίου Πέλλας-Θεσσαλονίκης

Δρώμενα μουσικά και αθλητικά αλλά και με αντιπολεμικά μηνύματα. 

21.jpg


Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 16ου Διεθνούς Μαραθωνίου, σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑΣ στον Αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας.

1-zdzCR.jpg
16.jpg
10.jpg
18.jpg
20.jpg
24.jpg
28.jpg

Κατά τη διάρκεια των δρώμενων του Μαραθωνίου χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος,  ο αναπλ. προϊστ/νου Εφορίας Αρχαιοτήτων Πέλλας, Γιώργος Σταλίδης και η Υπεύθυνος Οργανωτικής Επιτροπής Ιωάννη Πανανάκη. 

Ακολούθησε ένα όμορφο πολιτιστικό πρόγραμμα, από το τζαζ σύνολο σαξόφωνων του Μουσικού σχολείου Γιαννιτσών και το Δρώμενο ΕΙΡΗΝΗ από τους μαθητές του γυμνασίου Πέλλας.

Οι μαθητές του γυμνασίου Πέλλας ετοίμασαν το εικαστικό Project «Ειρήνη». Δημιούργησαν ζωγραφιές, comic, επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα την ειρήνη και αποτύπωσαν συνθήματα. Επίσης, πραγματοποιήθηκε ενδοσχολικός διαγωνισμός, στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και τα καλύτερα σκίτσα τυπώθηκαν σε μπλούζες προωθώντας τα ανάλογα μηνύματα. Στην εκδήλωση οι μαθήτριες της Β΄ τάξης Κατερίνα Διαμαντοπούλου και Γεωργία Ελευθεριάδου απήγγειλαν ποίημα – κείμενο για την Ειρήνη. Με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας Κάκιας Παυλίδου και την στήριξη της διευθύντριας του σχολείου Ποθητής Νομικού.

30.jpg
37.jpg
38.jpg
40.jpg
30.jpg
47.jpg
51.jpg
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ