Περήφανος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου για τον ιστορικό θρίαμβο της Εθνικής στη Γερμανία
Μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έζησε από κοντά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Ελλάδας μέσα στη Γερμανία.
Η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 1-0 στο Άουγκσμπουργκ, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Κουρμπέλη στο 74ο λεπτό, καταγράφοντας μάλιστα την πρώτη νίκη της ιστορίας της απέναντι στη Γερμανία. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ελλάδα έκανε το «δύο στα δύο» στο Nations League.
Ο Αστέριος Αντωνίου βρέθηκε στις εξέδρες και μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε μέσω ανάρτησής του την υπερηφάνεια και τη συγκίνησή του για τη μεγάλη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
«Ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο!», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και σε όλους όσοι βρίσκονται δίπλα στην Εθνική ομάδα. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες και στήριξε με τη φωνή του την Ελλάδα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.
Για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, η παρουσία σε μια τέτοια ιστορική στιγμή είχε ξεχωριστή σημασία. Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, έζησε από κοντά μια επιτυχία που ξεπέρασε τα όρια ενός απλού αποτελέσματος και γέμισε υπερηφάνεια τους Έλληνες φιλάθλους.
Η Εθνική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει την πορεία της με έξι βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχοντας προηγουμένως νικήσει και τη Σερβία εκτός έδρας.
Ο Αστέριος Αντωνίου ήταν εκεί, δίπλα στην Εθνική, σε μια βραδιά που το ελληνικό ποδόσφαιρο έγραψε ιστορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
«Ξέφυγαν» οι τιμές των καυσίμων εν αναμονή των κυβερνητικών μέτρων
28 Σεπτεμβρίου 2026 -
Πρεμιέρα σήμερα για το ψηφιακό φροντιστήριο – Εντός του 2027 το EduAI
28 Σεπτεμβρίου 2026 -
Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια από το Πανεπιστήμιο Πειραιά
28 Σεπτεμβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ