close search results icon

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προσοχή από Σοχό έως διασταύρωση Νιγρίτας

Τι ενημερώνει παράλληλα η Εγνατία οδός Α.Ε για την ερχόμενη εβδομάδα. 

Οι εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 11η Επαρχιακή Οδό θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το Σάββατο 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της 11ης Επαρχιακής Οδού, στο οδικό τμήμα από τον Σοχό έως τη διασταύρωση Νιγρίτας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Την ίδια στιγμή η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ενημερώνει:

Ενημερώνουμε τους οδηγούς ότι από την Τρίτη 12/03 έως την Παρασκευή 15/03 θα εκτελούνται ασφαλτικές εργασίες στην Εξωτερική Περιφερειακή οδό (από Χ.Θ. 319+900 έως Χ.Θ. 318+400) στην κατεύθυνση από κόμβο Κ2 (Ιωνίας) προς κόμβο Κ4 (Τιτάν) και πιο συγκεκριμένα δυτικά των διοδίων Ωραιοκάστρου.Οι εργασίες θα εκτελούνται σε δυο λωρίδες κυκλοφορίας (κεντρική και δεξιά) και η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μόνο από την αριστερή λωρίδα της οδού.Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ