close search results icon

Πέτρος Σιγκούδης: Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο μου!

Ο "Βενιαμίν της παράταξης του Γρ. Στάμκου κάνει κατάθεση ψυχής μετά την κάλπη. 

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα, με όσα "λέει η ψυχή", μετά την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου εξέδωσε ο "βενιαμίν" της παράταξης Στάμκου, ο 20χρονος μόλις Πέτρος Σιγκούδης.

Δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, αντιθέτως. Συγκέντρωσε 594 ψήφους, χωρίς να έχει "πρόσβαση" πουθενά, παρά μόνον στον εαυτό του, στις δικές του επαφές που έκανε μόνος του, σε ότι προχώρησε και εμφάνισε με κείμενα, απόψεις, μηνύματα. Δραστήριος όπως τον είδαμε, χαρήκαμε κι εμείς ως pellanews.gr που μας δόθηκε η δυνατότητα και γνωρίσαμε ένα νέο παιδί και στις εκλογές, 1,5 χρόνο σχεδόν μετά τη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει παλαιότερα, ως αριστούχος και επιτυχών στις πανελλήνιες εξετάσεις τότε. 

Ο Πέτρος Σιγκούδης αναφέρει τα εξής:

screenshot-7-QW4Ry.png

Πριν λίγους μήνες ξεκίνησε ένας δύσκολος αγώνας για εμένα. Ένας αγώνας που καθημερινά μου έδινε διαφορετικά συναισθήματα. Έτρεξα σε όλες τις γειτονιές, σε όλα τα χωριά, συνομίλησα με χιλιάδες ανθρώπους του Δήμου μας. Κάποιες φορές με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άλλες με περισσότερη διστακτικότητα.

Αλλά πάντα με όρεξη και μεράκι. Ωστόσο, δεν περίμενα ποτέ ότι η προσωπική μου επιτυχία θα ήταν τόσο μεγάλη. 594 άνθρωποι του Δήμου μας με τίμησαν με τη ψήφο τους. 594 άνθρωποι ψήφισαν ένα παιδί 20 χρονών το οποίο στηρίζεται στις δυνάμεις του, δεν έχει διασυνδέσεις ούτε σε όλα τα Γιαννιτσά ούτε σε όλα τα χωριά και δεν ανήκει σε πολιτικό τζάκι. Δεν περίμενα ποτέ να με περάσουν σε σταυρούς μόνο αξιόλογοι συνυποψήφιοι οι οποίοι σχεδόν όλοι κουβαλούν μακρά θητεία ετών στην αυτοδιοίκηση με μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο.

Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο μου!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας έναν προς έναν από τα βάθη της καρδιάς μου. Δυστυχώς, η ήττα του συνδυασμού μας “Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε” και η κατάταξή μας στην τρίτη θέση, δεν μου αφήνει περιθώρια χαράς. Σε αυτόν τον αγώνα δεν βρέθηκα μόνος μου. Είχα συμπαραστάτες που με βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του και ανάλογα τις δυνατότητές του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για όλη της τη στήριξη, παρότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Τους φίλους μου που ανιδιοτελώς έτρεξαν μαζί μου (ακόμα και στις 3 η ώρα το βράδυ μοιράζαμε φυλλάδια και κολλούσαμε αφίσες).

Γενικά, όλους τους δικούς μου ανθρώπους που κάνανε τον αγώνα τους για εμένα και για το συνδυασμό μας. Ανθρώπους τους οποίους τους ήξερα χρόνια ή τους γνώρισα πρόσφατα. Τους αφανείς ήρωες!Παρά τον αήθη πόλεμο που δέχτηκα από ανθρώπους κατωτάτου επιπέδου που το μόνο που ξέρουν είναι να χειρίζονται πληκτρολόγια, εγώ δεν τα παράτησα ποτέ. Ίσα ίσα, πάλεψα ακόμα πιο σκληρά.

Έκανα τον τίμιο και καθαρό αγώνα μου. Μόνο περήφανος είμαι και για εμένα και για την παράταξη μας αλλά και για τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο στον οποίο πίστεψα και πιστεύω. Σε αυτή τη διαδρομή, αν υπάρχει ένας κερδισμένος, αυτός είμαι εγώ. Κατάφερα να γνωρίσω αμέτρητους αξιόλογους ανθρώπους στα Γιαννιτσά και τα χωριά μας. Συνοδοιπόρους, αντιπάλους, ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το Δήμο μας και άλλους που διαφωνούμε. Έδειξα ποια είναι η δυναμική μου και απέκτησα εμπειρία και γνώσεις που θα μου χρειαστούν, σίγουρα, στο πολιτικό μου μέλλον.

Όμως, σε αυτή τη διαδρομή υπάρχει και ένας χαμένος και αυτός είναι ο Δήμος Πέλλας. Έχασε μια τεράστια ευκαιρία να πάει μπροστά με όραμα και προοπτική. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι δεν σταματάμε εδώ. Δεν ήμουν πυροτέχνημα. Ήρθα για να μείνω. Ξανά σας ευχαριστώ! Συνεχίζουμε…

Με εκτίμηση, Πέτρος Σιγκούδης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ