close search results icon

Πιο κοντά στην Περιφέρεια Αττικής ο Χαρδαλιάς

Οι τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού για το θέμα αναμένονται προσεχώς. 

Το «ζεϊμπέκικο Πατούλη» επέφερε έντονη κινητικότητα στη Νέα Δημοκρατία, ανοίγοντας το θέμα της υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Αττικής, εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου. Ο χορός του νυν περιφερειάρχη εν μέσω φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών προκάλεσε την ενόχληση και τη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μη στηρίξει εκ νέου τον Γιώργο Πατούλη.

Με τις τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού για το θέμα να αναμένονται προσεχώς, το Μαξίμου φέρεται να έχει κάνει ήδη επαφές με υποψήφια ονόματα για το χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής.

Μέχρι χθες, οι δύο επικρατέστεροι φέρεται πως ήταν ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς. Σήμερα, ο Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο Γλυφάδας, ανοίγοντας πλέον διάπλατα τον δρόμο για τον Ν. Χαρδαλιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο υφυπουργός Άμυνας (επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας) είχε σήμερα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο.

Όσο για τον Γιώργο Πατούλη, με ενδιαφέρον αναμένεται το τι θα πράξει στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός αποφασίσει να μην τον στηρίξει για την Περιφέρεια.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ