close search results icon

Πυρά σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα με νεκρό και τραυματίες – Ταμπουρωμένος ο απολυμένος ένοπλος, ετοιμάζονται τα ΕΚΑΜ να μπουν

Πυρά σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα με νεκρό και τραυματίες – Ταμπουρωμένος ο απολυμένος ένοπλος, ετοιμάζονται τα ΕΚΑΜ να μπουν

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ για πυροβολισμούς σε μία ναυτιλιακή εταιρεία στην οδό Αρτεμισίου στη Γλυφάδα. Δράστης φέρεται να είναι ένας πρώην εργαζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ παραμένει μέσα στην εταιρεία ταμπουρωμένος.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλικιωμένο άντρα που είχε απολυθεί από την εταιρεία.

Ο απολυμένος ένοπλος εισέβαλε στην εταιρεία και άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων. Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και έχουν τραυματιστεί άτομα, χωρίς να είναι ακόμη επισήμως γνωστός ο αριθμός των τραυματιών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε στις 10:20 για το περιστατικό. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Έχουν απομακρυνθεί οι περισσότεροι εργαζόμενοι, ενώ θα γίνει καταμέτρηση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από εργαζόμενους σε κοντινή ναυτιλιακή, έχει απαγορευτεί η έξοδος σε οποιονδήποτε εργαζόμενο καθώς αναμένεται εντός ολίγου να γίνει επιχείρηση από τα ΕΚΑΜ μέσα στην εταιρεία με τον ένοπλο.

Στο σημείο έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της αστυνομικής επιχείρησης. Ειδικότερα, είναι σε εξέλιξη διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή της Γλυφάδας στα εξής σημεία:

Λεωφόρος Ποδειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ

Λεωφόρος Καραμανλή και Καλυψούς

Αρτεμισίου και Ροντήρη

newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ