close search results icon

Πήρε τις αποφάσεις του ο ΣΚΑΪ: Τα 2 πρώτα ονόματα Διασήμων που «κλειδώνουν» για το νέο Survivor

Τι θα συμβεί, όμως, με την ομάδα των Διασήμων;

Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα ο νέος, πολλά υποσχόμενος κύκλος του Survivor, ο οποίος κόντρα σε ό,τι είχε αρχικά ακουστεί, δεν θα είναι All Star.

Τόσο η Acun Medya όσο και ο ΣΚΑΪ μοιάζουν να έχουν κατανοήσει απόλυτη τη σημασία της ανανέωσης του όλου project, γι’ αυτό ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην επιλογή των Μαχητών, προκειμένου να επιλεγούν στα castings πρόσωπα ενδιαφέροντα, με όρεξη για… σκληρό ριάλιτι και δυνατότητες στους στίβους μάχης.

Τι θα συμβεί, όμως, με την ομάδα των Διασήμων;

Τα μόνα ονόματα που προς το παρόν θεωρούνται σίγουρα από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης είναι δύο. Κι αυτά δεν είναι άλλα από τους Κατερίνα Δαλάκα και Στάθη Σχίζα, η οποίοι έχουν καταφέρει να αποχωρήσουν νικητές σε περασμένους κύκλους. Σημειώνεται δε, ότι στην τελευταία τους συμμετοχή, αυτή του All Star, η πρώτη αποβλήθηκε και ο δεύτερος αποχώρησε οικειοθελώς. Φυσικά, γίνονται συζητήσεις και με άλλους παίκτες από τα παλιά, όμως η παραγωγή και το κανάλι δεν… καίγονται να τους έχουν στον νέο κύκλο πάση θυσία, καθώς το ενδιαφέρον έχει στραφεί αλλού.

screenshot-5-zkbyK.png

Στόχος του ΣΚΑΪ είναι να βρει celebrities που δεν έχουν ήδη «καεί» σε ελληνικά ριάλιτι -πράγμα εξαιρετικά δύσκολο καθώς σχεδόν όλοι… έχουν πάει παντού!-, αλλά νέα πρόσωπα που το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει βαρεθεί να βλέπει σε παρόμοια concepts.

Σε καμία, περίπτωση, πάντως, το budget δεν θα είναι το ίδιο με άλλες σεζόν, καθώς ο Acun Ilicali προσπαθεί να αποφύγει τις υπερβολές στο οικονομικό κομμάτι. Την ίδια ώρα, ο ΣΚΑΪ πιέζει πολύ για «δυνατά» ονόματα, καθώς τόσο το «I’m a Calebrity… Get me out of here!» όσο και οι «Πανθέοι» -projects στα οποία ο σταθμός πίστευε πολύ και ήταν βέβαιος πως θα πάνε καλά στους πίνακες τηλεθέασης- δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

πηγή: dailymedia.com.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ