Πυρκαγιά στην Χαλκιδική κοντά σε σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που προκλήθηκε εν υπαίθρω στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας, στη Χαλκιδική.
Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν έξι οχήματα με δώδεκα πυροσβέστες. Μάλιστα, όπως διακρίνετε και στα βίντεο του ThessToday.gr, η πυρκαγιά κατακαίει περιοχή η οποία ωστόσο περιβάλλεται από κατοικίες, ενώ την ίδια στιγμή οι κάτοικοι επιχειρούν με κλαδιά στα χέρια και λάστιχα να την σβήσουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr έως τώρα δεν απειλούνται σπίτια και δεν έχει αναφερθεί φθορά σε περιουσία ή τραυματισμός ατόμου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα και όχημα του δήμου καθώς και εκσκαφέας.
Μάλιστα, στην περιοχή αυτή την ώρα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 3-5 μποφόρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Από την Πέλλα στην Αγία Σοφία
29 Ιανουαρίου 2023 -
«Καρατόμηση» Βρετανού υπουργού μετά από αποκαλύψεις για τα φορολογικά του
29 Ιανουαρίου 2023 -
Θεία Λειτουργία στην Παναγία της Κούπας
29 Ιανουαρίου 2023
ΣΧΟΛΙΑ