close search results icon

«Πλαστή η επιστολή υπέρ του πατέρα Αντώνιου»

Η γυναίκα υποστήριξε από την πρώτη μέρα ότι πρόκειται για πλαστογραφία και διά του συνηγόρου της.

Πληθαίνουν οι ενδείξεις μη γνησιότητας επιστολών του 16χρονου σήμερα καταγγέλλοντα και της μητέρας του, με τις οποίες φέρονται να αναιρούσαν τις αρχικές καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντωνίου.

Ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης, έκανε λόγο σήμερα για πλαστό έγγραφο τονίζοντας ότι η σφραγίδα, που εμφανίζεται σε αυτό δεν είναι του δήμου κι ότι ο εργαζόμενος που το υπογράφει δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο. «Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος δεν λέγεται Λάρισας, αλλά εδώ και δύο δεκαετίες Λαρισαίων», είπε στο Mega ο αντιδήμαρχος. «Δεν έχει βγει από δικιά μας υπηρεσία. Δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε την αλήθεια αυτού του εγγράφου» είπε.

Η γυναίκα υποστήριξε από την πρώτη μέρα ότι πρόκειται για πλαστογραφία και διά του συνηγόρου της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, προανήγγειλε μήνυση, αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά τοπικού σάιτ του Βόλου, που έφερε στο φως τα σχετικά έγγραφα.

«Δεν έχει δει ποτέ το χαρτί, δεν έχει πάει στο ΚΕΠ, δεν είναι τα στοιχεία της ταυτότητάς μου αληθή» δήλωσε η μητέρα στην ίδια εκπομπή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο έγγραφο το ονοματεπώνυμο της αρχίζει από Κ ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από Γκ ενώ λάθος φέρεται να είναι και ο αριθμός της αστυνομικής της ταυτότητας.

Ο δικηγόρος τόνισε στo Mega πως ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που «αποκάλυψε» το έγγραφο.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως ο ανήλικος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ