close search results icon

Πλατανότοπος Γιαννιτσών: Χύμα στο...κύμα από τον κόσμο με τα όργανα γυμναστικής

Ένας χώρος που απευθύνεται σε συγκεκριμένες ηλικίες και μεγέθη με στόχο την ασφαλή χρήση. 

Μία ανώνυμη ανάρτηση, με εύλογο όμως ερώτημα σε ένα γεγονός που συμβαίνει στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών, ήταν αυτό που ξεκίνησε ένα είδος "σοσιαλμιντιακής" συζήτησης και σχολιασμών, όσον αφορά τη χρήση, από ποιους και πως, για τα όργανα γυμναστικής που έχουν τοποθετηθεί και υπάρχουν στον χώρο, ξεχωριστά από την παιδική χαρά που υπάρχει από την άλλη πλευρά του καφέ το οποίο, ουσιαστικά βρίσκεται στη μέση. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Για σχόλια υπέρ και κατά για την παρακάτω περίπτωση.

Στα γηπεδάκια υπάρχουν όργανα ενδυνάμωσης και εξάσκησης.

Οι οδηγίες στα όργανα αναφέρουν ξεκάθαρα οτι τα όργανα είναι για άτομα άνω των 14 ετών η άτομα με ύψος πάνω απο 1,40μ.Σε 40μ απόσταση απο τον χώρο των οργάνων και δίπλα στο αναψυκτήριο υπάρχει μια πολύ καλή παιδική χαρά.

Παρόλα αυτά, αρκετοί γονείς φέρνουν νήπια και παιδάκια 3, 4, 5, 6 ετών κτλ στον χώρο των οργάνων με αποτέλεσμα τα παιδάκια να κάθονται στα όργανα η να πηδάνε πάνω στα όργανα, παρεμποδίζοντας έτσι όσους έχουν πάει για να κάνουν χρήση των οργάνων.

Γιατί οι γονείς πάνε τα παιδάκια σε εναν χώρο ο οποίος δεν είναι παιδική χαρά ενώ παραδίπλα υπάρχει μια άρτια εξοπλισμένη παιδική χαρά;"

Αυτό, για να μην κρίνουμε μόνο εύκολα κι απλά, να κάνουμε πότε πότε και μία αυτοκριτική στη δική μας συμπεριφορά και στάση, όσον αφορά σημεία και πράγματα της πόλης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ