close search results icon

"Πλημμύρισε" ο Λουδίας στην εορτή των Θεοφανίων (φώτος)

Ο καλός καιρός βοήθησε τον κόσμο να τιμήσει τον Αγιασμό των υδάτων. 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αγιασμός των Υδάτων για την εορτή των Θεοφανείων εορτάστηκε στον Λουδία, με τον κόσμο των Γιαννιτσών να "πλημμυρίζει" τον χώρο του Ναυταθλητικού Κέντρου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών με τον Δήμο Πέλλας. 

Παρόντες και οι τέσσερις Βουλευτές του Νομού Πέλλας, ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευση, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολύς, πάρα πολύς κόσμος που εκμεταλλεύτηκε τον εξαιρετικό καιρό για να τιμήσει την θρησκευτική τελετή και εκδήλωση. 

1-tsa7d.jpg
10.jpg
11.jpg
17.jpg
18.jpg
31.jpg
19-O9YPV.jpg
3-PpGB3.jpg
4.jpg
6.jpg
11-bxf7F.jpg
8.jpg
12.jpg
13.jpg
32.jpg
41.jpg
14.jpg

Μετά την ολοκλήρωση της θρησκευτικής τελετής έγινε και το παραδοσιακό κομμάτι της κοπής πίτας, την οποία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος έδωσε και τις ευχές προς όλους.

33.jpg
38.jpg
39.jpg
37.jpg

Μία ημέρα που έδωσε ένα πολύ καλό κλίμα, μιας και τα Θεοφάνεια αποτελούν και την ολοκλήρωση ουσιαστικά της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. 

Από εδώ και πέρα, ο καθείς στον...πάγκο του! 




 











Οι ιερείς μαζί με τους επίσημου προχώρησαν στην τελετή. Έτοιμοι οι "βουτηχτές" από το πρώτο λεπτό, για να πιάσουν τον σταυρό, όπως και έγινε, δια χειρός Γιάννη Τομίδη, ο οποίος εορτάζει μάλιστα αύριο, Σάββατο 7 Ιανουαρίου, εορτή του Αγίου Ιωάννη (Αϊ Γιαννιού, όπως τον αναφέρει πολύς κόσμος). 

Από κοντά, με πλήρη επιτήρηση, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βασίλης Καφετζάκης και τα όμορφα "πληρώματα" του αθλητικού φορέα. 

27.jpg
30.jpg
29.jpg
25.jpg
26.jpg
24.jpg
23.jpg
22.jpg















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ