close search results icon

Πλούσιο "μενού" στην Οικονομική Αλμωπίας

Πλούσιο "μενού" στην Οικονομική Αλμωπίας

Συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας με την παρουσία μόνο των μελών της δημοτικής αρχής.  Στη συνεδρίαση εγκρίθηκαν 21 θέματα που αφορούν άμεσα την ποιότητα ζωής των πολιτών. Αρχικά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ιωάννης Σέλκος παρουσίασε την εισήγση του για την έγρκιση του ισολογισμού του 2019 προκειμένου ο Δήμος Αλμωπίας να έχει ένα ακόμη "όπλο" στην κατοχή του αλλά και να κλείνει τις "αβλεψίες" του παρελθόντος. 

288854738-979392679413687-804794732428868042-n.jpg

Ακόμη ο Ιωάννης Σέλκος αναφέρθηκε στα έσοδα που θα έρθουν στα ταμεία του Δήμου χάρη στη συνετή διαχείριση της δημοτικής αρχής. 

Οδική ασφάλεια

Στη συνέχεια ο Γιάννης Κετικίδης μίλησε για την ολοκλήρωση των διαγραμμίσεων στο οδικό δίκτυο του Δήμου , γεγονός που παρέχει ασφάλεια στις μετακινήσεις ενώ ο δήμαρχος απο την πλευρά του έκανε λόγο για την παραλαβή των μηχανημάτων που θα εκσυγχρονίσουν το εργοτάξιο. 

Εκσυχρονισμός γηπέδου

Σημαντική ήταν η αναφορά από πλευράς του αντιδημάρχου τεχνικής υπηρεσίας για τις εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο της Αριδαίας αλλά και για την τοποθέτηση χλωοτάπητα, έργο που αγγίζει τις 120 χιλίαδες ευρώ

Έργα στην άρδευση. 


Στην οικονομική επιτροπή εγκρίθηκαν χρήματα και για την άρδευση του Δήμου Αλμωπίας. Συγκεριμένα η δημοτική αρχή του Χρήστου Μπάτση έχει προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό του δικτύου αντικαθιστώντας 40 πομώνες και 80 πίνακες σε όλο το μήκος του Δήμου Αλμωπίας. Μάλιστα όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Βέσκος οι παρεμβάσεις αυτές παρέχουν ασφάλεια στους αγρότες.

Τέλος αξιοσημειώτη είναι και η αναφορά του Γιάννη Κετικίδη στον Βιολογικό καθαρισμό καθώς μετά από πολλά χρόνια το έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ