close search results icon

Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που εμπλέκεται στους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό και ποιος ο ρόλος του

Συνταξιούχος ναυτικός ο «Μιχάλης» και πατέρας 5χρονης

Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που εμπλέκεται στους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό και ποιος ο ρόλος του

Ο 57χρονος «Μιχάλης», που συνελήφθη χθες το απόγευμα της Τετάρτης στον Πειραιά, φαίνεται πως έπαιζε κομβικό ρόλο στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Η ανήλικη είπε πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο συνοδός της στα αυτοκίνητα των πελατών του Ηλία Μίχου και αυτός που -μεταξύ άλλων- έκλεινε τα ραντεβού της.

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε χθες νέα ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του «Μιχάλη», που φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο άνδρας με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», που είναι 57 ετών και κατηγορείται για μαστροπεία, συνελήφθη μετά από έκδοση εντάλματος σύλληψης από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Συνταξιούχος ναυτικός ο «Μιχάλης» και πατέρας 5χρονης

Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο 57χρονος είναι συνταξιούχος ναυτικός και έχει κόρη πέντε ετών. Ο «Μιχάλης», το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μ.Χ., συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά και, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν «σαν να περίμενε τη σύλληψή του». Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν έπειτα από έρευνα των διαδικτυακών του κινήσεων.

Ο 57χρονος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Μιχάλης Ιωάννου» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο συλληφθείς έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής, ανάμεσα στους οποίους και εκείνος όπου φέρεται να εξέδιδαν το ανήλικο κορίτσι.

Για τον «Μιχάλη» φέρεται να έχει μιλήσει η 12χρονη στις καταθέσεις της, υποστηρίζοντας ότι της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και την πίεζε να συναντά πελάτες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 12χρονη δεν τον είχε δει από κοντά, καθώς επρόκειτο να συναντηθούν αλλά τελικά δεν συνέβη. Την είχε φέρει τουλάχιστον σε επαφή με έναν πελάτη, ενώ δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν το Τμήμα Ανηλίκων.

«Δεν συνάντησα ποτέ την 12χρονη - Δεν γνώριζα τον Μίχο»

Ο ίδιος ο 57χρονος είχε μιλήσει πρόσφατα στον Alpha, δίνοντας τη δική του εκδοχή: «Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της. Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή. Εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει ''θέλεις να βρεθούμε;'' και είχε μια παιδική φωτογραφία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανακριτική έρευνα, το πρόσωπο αυτό φέρεται να συνόδευε το κοριτσάκι στα ερωτικά ραντεβού που κλείνονταν μέσω της εφαρμογής που κατηγορείται ότι διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Για την κακοποίηση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης, αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

 iefimerida.gr<

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ