close search results icon

Ποιος θα προλάβει; 8.800 εισιτήρια θα πάρουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός αν προκριθούν στον τελικό του Conference!

Η UEFA έχει προχωρήσει -ωστόσο- το θέμα, δημιουργώντας ήδη έναν... πρόωρο πονοκέφαλο.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται στην UEFA, ενημερώνοντας ήδη τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Conference League, ανάμεσά τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, πως στον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena θα προμηθευτούν μόλις... 8.800 εισιτήρια ο καθένας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA!

Στον Βέλγιο και στις τάξεις της Κλαμπ Μπριζ κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να βάλουν «φρένο» στην... τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων για ένα «μαγικό» χαρτάκι για το Γιαν Μπρέιντελ και την συνάντηση των δύο ομάδων στους «8» του Conference League. Τα δεδομένα όμως για το Βέλγιο είναι συγκεκριμένα και γνωστά εδώ και καιρό... Μόλις 1.450 εισιτήρια θα πάρει ο Δικέφαλος που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών του.

Η UEFA έχει προχωρήσει -ωστόσο- το θέμα, δημιουργώντας ήδη έναν... πρόωρο πονοκέφαλο στους ιθύνοντες καθώς ενημέρωσε τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Conference League για τα δεδομένα του τελικού της Νέας Φιλαδέλφειας. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα με δύο εκπροσώπους στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να γνωρίζουν ήδη ότι σε περίπτωση ιστορικής πρόκρισης στον τελικό του Conference League θα λάβουν μόλις... 8.800 εισιτήρια ο καθένας!

Στα προημιτελικά βρίσκονται η Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία, η Φιορεντίνα από την Ιταλία, η Φενέρμπαχτσε από την Τουρκία, η Λιλ από τη Γαλλία, η Μπριζ από το Βέλγιο και η Άστον Βίλα από την Αγγλία ενώ έχουν προκύψουν οι διασταυρώσεις μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου.

Στο νεόκτιστο γήπεδο της ΑΕΚ, χωρητικότητας 32.500 θέσεων, οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό, βάσει της απόφασης της UEFA στην παρούσα φάση, θα λάβουν από 8.800 εισιτήρια η καθεμία και τα υπόλοιπα θα τα διαχειριστεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και θα αφορούν χορηγίες κτλ.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η συγκεκριμένη είδηση λόγω της παρουσίας των δύο ελληνικών ομάδων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο τελικός θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι πως το εν λόγω νούμερο δεν θα μπορέσει ούτε στο ελάχιστο να καλύψει τις προσδοκίες που υπάρχουν και την τεράστια δίψα των φίλων είτε του ΠΑΟΚ είτε του Ολυμπιακού σε περίπτωση που δουν την ομάδα τους να φτάνει σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης...

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ