Δ. Κυριλίδης: "ΚΙΝΑΛοδρομιες για την πρωτιά στα χρέη" | PellaNews

Δ. Κυριλίδης: "ΚΙΝΑΛοδρομιες για την πρωτιά στα χρέη"

Δήλωση σχετικά με τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ έκανε ο Τομεάρχης Ενέργειας και  Υδρογονανθράκων του νεοσύστατου κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ- Ηλίας Κασιδιάρης", Δήμος Κυριλίδης. 

"Ενώ την ίδια ώρα που οι εποχιακοί εργάτες μένουν χωρίς επίδομα , οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν ανερυθρίαστα για επόμενο Προέδρο.

Πρέπει όμως να αναφερθούμε στα εκατομμύρια χρέη του κόμματος, που του δίνεται η ενίσχυση για να προβαίνει σε εκλογές(ΚΙΝΑΛ). Οι εποχιακοί εργάτες μένουν εκτός την ίδια ώρα που η «ιδεολογία» του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ υποστηρίζει την διοχεύτεση κρατικού χρήματος στους παράνομους μετανάστες . Επειδή η τροπολογία απλά καταψηφίστηκε", σημείωσε ο κ. Κυριλίδης.

"Αυτή είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα. Το έλλειμα δημοκρατικής συνείδησης υποβαθμίζεται από τα κόμματα τα οποία προωθεί η ίδια  η ΝΔ, όπως το ΚΙΝΑΛ το οποίο μέσω του Ανδρουλάκη  δεν έχει αναφερθεί στα χρέη του Κόμματος το οποίο κάνει προπαγάνδα  διθυραμβικών  νικών. Αυτό δείχνει την στρατηγική μεθόδευση της ΝΔ η οποία βλέποντας να χάνει ποσοστά, μεθοδεύει στελέχη υποτιθέμενων αντιπάλων με στόχο την διεκεπέραιωση της παγκοσμιοποίησης", επισήμανε χαρακτηριστικά.