close search results icon

Premier League, Σαουθάμπτον - Τότεναμ 3-3: «Αυτοκτόνησαν» οι Σπερς

Premier League, Σαουθάμπτον - Τότεναμ 3-3: «Αυτοκτόνησαν» οι Σπερς

«Αυτοκτονία» της Τότεναμ στο «St. Mary's Stadium».

Οι Σπερς προηγήθηκαν με 3-1 μέσα στο «σπίτι» της ουραγού Σαουθάμπτον, όμως ο Σαρ στις καθυστερήσεις «κρέμασε» την ομάδα του με «φθηνό» πέναλτι και ο Γουόρντ Πράους διαμόρφωσε το 3-3 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ από το Σαουθάμπτον-Τότεναμ 3-3

Μετά τη νέα απώλεια βαθμών των Λονδρέζων η Νιούκαστλ και η Μπράιτον έχουν ευκαιρία να μπουν στην τετράδα.

Οι δυο ομάδες έκαναν από δυο αναγκλαστικές αλλαγές μέσα σε 37 λεπτά με τους Ριτσάρλισον, Ντέιβις, Μπέλα Κοτσάπ και Μπέντναρεκ να αποχωρούν με ενοχλήσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τον σκορ στο 45+1' με το δυνατό σουτ του Πέδρο Πόρο μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Σον. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος και πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Τσε Άνταμς ισοφάρισε με σουτ μετά από γύρισμα του Γουόλκοτ.

Οι Σπερς πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 65'. Ο Χάρι Κέιν με όμορφη κεφαλιά μετά από φοβερή σέντρα του Κουλουσέφσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 74' ο Πέρισιτς με φοβερό σκαστό βολέ εκτός περιοχής έκανε το 1-3 και φάνηκε πως καθάρισε το παιχνίδι, όμως η αλήθεια ήταν διαφορετική. Στο 77' ο Γουόλκοτ από κοντά μείωσε σε 3-2 και έβαλε εκ νέου την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 90+1' οι γηπεδούχοι κέδρισαν πέναλτι όταν ο Σαρ στην προσπάθεια του να απομακρύνει κλώτσησε τον Μέιτλαντ Νάιλς εντός περιοχής. Ο Γουόρτν Πράους ανέλαβε την εκτέλεση και χάρισε στην ομάδα του έναν βαθμό που ίσως φανεί σημαντικός στην μάχη της παραμονής. Στο 90+9' η Τότεναμ είχε μεγάλη ευκαιρία για το 3-4 αλλά η κεφαλιά - ψαράκι του Πέρισιτς πέρασε άουτ.

Σαουθάμπτον: Μπαζουνού, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ (34' Μέιτλαντ-Νάιλς), Μπέλα-Κότσαπ (8' Σαλισού), Περό, Γουόρντ-Πράους, Λάβια, Ελιουνούσι (70' Σουλεμάνα), Στιούαρτ Αρμστρονγκ (70' Αλκαράς), Γουόλκοτ, Άνταμς (70' Μάρα)

Τότεναμ: Φόρστερ, Ρομέρο, Ντάιερ, Λανγκλέ, Πόρο (86' Έμερσον), Σκιπ, Χόιμπιεργκ, Ντέιβις (37' Πέρισιτς), Ρισάρλισον (5' Κουλουσέβσκι (86' Σαρ), Σον, Κέιν

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ