close search results icon

Πρόεδρος ομάδας στη Βουλγαρία έπιασε από τον λαιμό παίκτη επειδή ήθελε να εκτελέσει πέναλτι (vid)

Ο επιθετικός της Γιουσούφ Γιαφά πήρε από μόνος του την απόφαση να εκτελέσει το πέναλτι.

Ένα απίστευτο και συνάμα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Τσάρκο Σέλο με την Λοκομοτίβ Σόφιας, για τα πλέι οφ σωτηρίας στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.

Η γηπεδούχος ομάδα, που ήθελε πάση θυσία το τρίποντο, προκειμένου να έχει ελπίδες στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στην κατηγορία κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ο επιθετικός της Γιουσούφ Γιαφά πήρε από μόνος του την απόφαση να εκτελέσει το πέναλτι.

Αυτή η πρωτοβουλία είχε σαν αποτέλεσμα, να προκληθεί η αντίδραση του αρχηγού της ομάδας Μάρτιν Καβντάνσκι, ο οποίος ήταν ο συνήθης εκτελεστής των πέναλτι. Ο Γιαφά, ο οποίος ήταν ανένδοτος δεν άφηνε με τίποτα την μπάλα, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ομάδας Στόινα Μανόλοφ και να αρπάξει τον παίκτη από τον λαιμό και να δώσει τελικά την μπάλα για την εκτέλεση στον Καβντάνσκι.

Στην συνέχεια ο Αφρικανός άσος απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, με άντρα της ασφάλειας, ωστόσο ο αρχηγός της Τσάρσκο Σέλο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει ειρωνική αντίδραση από τον Γιαφά και να ακολουθήσει νέος κύκλος προπηλακισμών με τον πρόεδρο, μέχρι να σταματήσουν να καταγράφουν οι κάμερες.

Το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα είχε σαν συνέπεια, η Τσάρσκο Σέλο να υποβιβαστεί αλλά παράλληλα να γίνει ρεζίλι, καθώς οι ντροπιαστικές αυτές σκηνές που έγιναν στο τελευταίο της ματς έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ