close search results icon

Προκλητικός και αμετανόητος ο δολοφόνος της Γεωργίας -Την αιφνιδίασε, τη σκότωσε και μετά πήγε για καφέ

Προκλητικός και αμετανόητος ο δολοφόνος της Γεωργίας -Την αιφνιδίασε, τη σκότωσε και μετά πήγε για καφέ

Προκλητικός, αμετανόητος, κυνικός. Αυτές οι τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν τον δολοφόνο της 43χρονης Γεωργίας που εκτελέστηκε στο σπίτι της στη Σαλαμίνα χθες το πρωί.

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον. Εγώ τα είχα τόσα χρόνια μαζί της, και μου το έκανε εμένα αυτό; Ε, τώρα θα πάω φυλακή». Με αυτά τα λόγια φέρεται να ομολόγησε ο 71χρονος, ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του το πρωί Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν «πώς τη σκότωσες», με απόλυτα κυνικό τρόπο και χωρίς ίχνος μετάνοιας φέρεται να τους περιέγραψε τη σκηνή της δολοφονίας.

«Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί, πήγα να χτυπήσω την πόρτα του σπιτιού. Η πόρτα ήταν ανοικτή. Μπήκα, τη σκότωσα και πήγα να φύγω. Όταν έκλεισα την πόρτα όμως, στη συνέχεια έσπασα το τζαμάκι για να δω αν ήταν ζωντανή», είπε στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, από την πρώτη στιγμή, είχαν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 71χρονου, τον οποίο θεωρούσαν βασικό ύποπτο, εξαιτίας και της μήνυσης που είχε υποβάλει η 43χρονη εις βάρος του στις 2/12, τρεις ημέρες δηλαδή πριν τη δολοφονία της.

Πήγε σε καφετέρια στο Κερατσίνι ο 71χρονος μετά τη δολοφονία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, ο 71χρονος, μετά τη δολοφονία και για περίπου 3-4 ώρες, μέχρι και τις 11 το πρωί της Τρίτης, είχε πάει και καθόταν σε καφετέρια στο Κερατσίνι.

Σε αυτή την καφετέρια πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η 43χρονη.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας της γυναίκας και ξεκίνησαν να προβάλλονται φωτογραφίες στα ΜΜΕ, οι εργαζόμενοι κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον 71χρονο.

Είχε βάλει το κινητό της 43χρονης να φορτίζει στην καφετέρια

Εκεί μάλιστα εντοπίστηκε, όπως οι ίδιοι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, και το κινητό της 43χρονης, που είχε πάρει μαζί του ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της. Το είχε βάλει μάλιστα να φορτίζει, ενώ εκείνος έφυγε από την καφετέρια.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί ενημερώνονταν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία ανήκε το κινητό του 71χρονου για την ενεργοποίηση κεραιών, αν και, όπως εξηγούσαν αστυνομικές πήγες στο iefimerida, η καταγραφή αυτή δεν γίνεται real time αλλά με κάποια χρονοκαθυστέρηση.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο iefimerida πως το στίγμα του οδήγησε τις έρευνες ακόμα και σε σπίτια συγγενών της 43χρονης, εκεί όπου φέρεται να κινούνταν ο 71χρονος κατά τις ώρες που είχε εξαφανιστεί, υπό τον φόβο της επίθεσης σε κάποιον από αυτούς.

Ωστόσο, κάποια στιγμή και πριν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του διαπιστώθηκε πως το στίγμα του κινητού είχε χαθεί.

Έτσι, υπήρχαν υποψίες ότι ενδεχομένως ακόμα και να είχε βάλει τέλος στη ζωή του, με αποτέλεσμα να γίνονται έρευνες στο Πέραμα και στο Κερατσίνι για τον εντοπισμό ίσως και της σορού του.

Ο κόσμος έβλεπε τη 43χρονη με σημάδια στο πρόσωπο

Η κακοποίηση της 43χρονης φέρεται να γινόταν επί χρόνια, χωρίς όμως η ίδια να είχε προχωρήσει άλλη φορά σε καταγγελία.

Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως δεν ήταν λίγες οι φορές που την έβλεπε ο κόσμος με σημάδια, έφευγε από το σπίτι όπου συζούσε με τον κατηγορούμενο, όμως τελικά επέστρεφε σε αυτό.

Προκειμένου να προχωρήσει στην καταγγελία του Σαββάτου, φέρεται να δέχθηκε πίεση από τη μητέρα της, η οποία είχε εικόνα για τα όσα βίωνε το παιδί της.

Το panic button και η καραμπίνα

Ο διοικητής του Τμήματος στη Σαλαμίνα ήταν αυτός που έδειξε ακόμα και στη μητέρα της 43χρονης το πώς λειτουργούσε το panic button σε περίπτωση που η κόρη της δεν το πατούσε, έτσι ώστε να μπορούσε να το χρησιμοποιήσει εκείνη οποιαδήποτε στιγμή.

Ψάχνουν τον Αλβανό που φέρεται να πούλησε την καραμπίνα στον 71χρονο

Όσον αφορά την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 71χρονος για να σκοτώσει -όπως και ομολόγησε- τη σύντροφό του, και η οποία βρέθηκε μαζί του κατά τη σύλληψή του, στο όχημα της 43χρονης με το οποίο είχε διαφύγει, φέρεται να υποστήριξε το εξής: Ότι κάποιο πρόσωπο του είχε πει για έναν Αλβανό που έβγαινε στη λαϊκή της Σαλαμίνας ο οποίος θα μπορούσε να του βρει όπλο. Έτσι, ήρθε σε επαφή μαζί του και προμηθεύτηκε την καραμπίνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε έρευνα όσον αφορά τον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες αγόρασε την καραμπίνα ο 71χρονος, που σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.


 iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ