close search results icon

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της  Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας σύμφωνα με τον ν.1069/80 άρθρο 4 παρ. 2, που θα γίνει στις 23/02/2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στο Δημαρχείο Πέλλας (Εθνικής Αντίστασης 1, Γιαννιτσά), για να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ Η.Δ.

  1. Ορισμός νόμιμου εκπροσώπου της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας στην Ε.Δ.Ε.Υ.Α.
  2. Διάθεση προσωπικού ειδικότητας χειριστή μηχανημάτων έργου - JCB της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας στον Δήμο Πέλλας για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας .
  3. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2024.
  4. Παράταση σύμβασης εργαζόμενου από πρόγραμμα της Δ.ΥΠ.Α.
  5. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκπροσώπηση της επιχείρησης στην εκδίκαση αγωγής των εργαζομένων κατά της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας .
  6. Έγκριση σύμβασης Ιατρού Εργασίας .
  7. Ανανέωση σύμβασης με την εταιρία UpHellas για τις κάρτες σίτισης των εργαζομένων .
  8. Έγκριση σύμβασης με συνεργείο καθαρισμού για τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας .
  9. Έγκριση πληρωμής έναντι των επιδικασθέντων Μισθών - Δώρων Χριστουγέννων Πάσχα και Επιδομάτων Αδείας του 2018 όπως ορίζεται στην (τελεσίδικη) Απόφαση 353/2021 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γιαννιτσών υπέρ των εναγόντων υπαλλήλων .
  10. Έγκριση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ», των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης .
  11. Έγκριση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΟΧΛΩΡΙΟΔΟΥΣ ΝΑΤΡΙΟΥ », των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης .
  12. Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των πελατών της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας .
  13. Έγκριση της ειδικής διαταγής της ΔΤΥ για την περικοπή της αμοιβής του Αναδόχου του έργου <<Κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Ε. Κύρρου>>.
  14. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών αρχικής και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο: «Δίκτυο αναρρόφησης οικισμών Γαλατάδων, Καρυώτισσας», Α.Μ. 28/2012 και προϋπολογισμού 4.914.000,00€ χωρίς ΦΠΑ .
  15. Έγκριση Δαπανών για επείγουσες ανάγκες μέχρι 200,00€.
  16. Αιτήσεις – Διάφορα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Γεώργιος Τόσιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ