close search results icon

Προϋπολογισμός 74,3 εκ. ευρώ για το 2024 ψηφίστηκε στον Δήμο Πέλλας

Αν και το θέμα συζήτησης ήταν ο Προϋπολογισμός, αναπόφευκτα ήρθε στο επίκεντρο της συζήτησης τα πεπραγμένα της προηγουμένης δημοτικής αρχής.

Προϋπολογισμός 74,3 εκ. ευρώ για το 2024 ψηφίστηκε στον Δήμο Πέλλας

Με τις ψήφους της συμπολίτευσης και της ελάσσονος αντιπολίτευσης ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου Πέλλας, με την μείζονα αντιπολίτευση να ψηφίζει παρόν. Ο Προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 74.368.864,19 ευρώ και τον εισηγήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τζένη Δεντσίδου. 

Αν και το θέμα συζήτησης ήταν ο Προϋπολογισμός, αναπόφευκτα ήρθε στο επίκεντρο της συζήτησης τα πεπραγμένα της προηγουμένης δημοτικής αρχής, κυρίως μέσα από ερωτήσεις της μείζονος αντιπολίτευσης και τις απαντήσεις του πρώην Δήμαρχου.

Ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης με την τοποθέτησή του έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα αλλαγής, διαφάνειας, και ανοίγματος των δράσεων του Δήμου Πέλλας στους πολίτες.

image-123650291-3.JPG


Τόνισε επίσης ότι ο Προϋπολογισμός αλλά και οι κινήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, «θα έχουν ξεκάθαρα το αποτύπωμα της νέας δημοτικής αρχής, ενώ μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει η νομοθεσία, θα γνωρίζουν οι πολίτες όλες τις ενέργειες του Δήμου όπως άλλωστε δεσμευτήκαμε και προεκλογικά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ