close search results icon

Πρώην δήμαρχος καταγγέλλεται για ξυλοδαρμό νυν αντιδημάρχου!

Τι απαντά ο ίδιος, τι λέει ο δήμαρχος. 

Μια απίστευτη κατάσταση εκτυλίσσεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον Δήμο Μακρακώμης – Σπερχειάδας. Λίγο μετά τις 12.25 το μεσημέρι μάλιστα τα όσα κυκλοφορούσαν εδώ και ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία πήραν σάρκα και οστά με την επίσημη θέση που διατύπωσε ο νυν δήμαρχος Μακρακώμης, Γιώργος Χαντζής με δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει:

“Σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 7:50 πρωινή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης και πρώην Δήμαρχος κος. Νικόλαος Τζιβελέκας, εισήλθε στο γραφείο της Αντιδημάρχου κας. Βασιλικής Αρβανίτη, προκαλώντας φθορές στην περιουσία του Δήμου, ασκώντας της αναίτια λεκτική βία, μη περιοριζόμενος δε σε αυτό, προέβη και στην άσκηση σωματικής βίας. Εν συνεχεία εξαφανίστηκε.

Ακολούθως η Αντιδήμαρχος μετέβη άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας καταθέτοντας μήνυση και έπειτα καθ’ υπόδειξη των αστυνομικών οργάνων μετέβη καταρχήν στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ως Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης, εκφράζοντας και την άποψη των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, είναι αυτονόητο ότι καταδικάζω απερίφραστα το εν λόγω δυσάρεστο και λυπηρό συμβάν και επιφυλάσσομαι για όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης

Γεώργιος Χαντζής

Τι απαντά ο Νίκος Τζιβελέκας

Ο καταγγελλόμενος κ. Τζιβελέκας μίλησε πριν λίγο στον Lamia Polis 87.7 τονίζοντας μεταξύ άλλων: “…αυτά τα οποία ισχυρίζεται η κ. αντιδήμαρχος ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Προκύπτουν και από τις καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα. Όσον αφορά το δελτίο τύπου του δημάρχου, είναι ο πολιτικός της προϊστάμενος και έπρεπε να πάρει την θέση της” είπε αρχικά ενώ σημείωσε μεταξύ άλλων αναφορικά με το καταγγελλόμενο συμβάν:

“Επειδή έκανε κάποιες αναρτήσεις στο facebook, όντως ήμουν εκνευρισμένος. Ανέβηκα όντως στο γραφείο της το πρωί -αφού είχα πάει για καφέ στην πλατεία- και της είπα μην ξαναπιάσεις το όνομα μου στο στόμα σου. Χτύπησα όντως και το χέρι μου στο γραφείο και έπεσε κάτω ένα ποτήρι και έσπασε. Σηκώθηκε πάνω και φώναξε να περάσω έξω από το γραφείο. Με το αριστερό μου χέρι της κατέβασα το χέρι που έτεινε προς το μέρος μου. Τίποτα άλλο. Δεν χειροδίκησα. Αυτά που κάνουν είναι τερτίπια για να πλήξουν την υποψηφιότητα του κ. Καραγιάννη. Έχω προχωρήσει και εγώ από πλευρά μου σε μήνυση και ότι ποσό βγει από τα δικαστήρια θα το δώσω στο κέντρο “Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα”.

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Μακρακώμης
Στον αέρα του Lamia Polis 87.7 τοποθετήθηκε επί του θέματος ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χάντζης : “Η κ. Αρβανίτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και πριν λίγο βγήκε. Θα γίνει και ιατροδικαστική εξέταση. Νιώθει ένα τράβηγμα στον αυχένα. Είναι από το σπρώξιμο που δέχτηκε. Δεν ασχοληθήκαμε εμείς ξαφνικά. Δεν είχαμε σκοπό να απολογούμαστε στα ΜΜΕ. Δεν το δημιουργήσαμε εμείς. Ο κ. Τζιβελέκας ΄την απείλησε. Κατεβάζοντας το χέρι της όπως είπε. Έχουμε φωτογραφίες ότι τα έριξε όλα κάτω. Έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία και έχει γίνει μήνυση από την κ. Αρβανίτη. Δεν είναι δικά του τα γραφεία. Είναι του δήμου.

Το έχει προκαλέσει ο ίδιος. Τον κατακρίνουμε διότι ήταν τόσα χρόνια αυτοδιοικητικός και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Επειδή προκάλεσε. Υπάρχει και μάρτυρας ο υπάλληλος για το συμβάν” σημείωσε ο κ. Χάντζης και συνέχισε: “… η κ. Αρβανίτη πήγε στο γραφείο της να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και την έσπρωξε. Εμείς καταδικάζουμε το γεγονός την συμπεριφορά του. Εγώ δεν κρίνω για την στιγμή αυτή μόνο. Αλλά για την συνολική του πορεία. Έχει κατατεθεί μήνυση από την πλευρά της κ. Αρβανίτη. Έπρεπε το λιγότερο να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για την συμπεριφορά του ο κ. Τζιβελέκας. Εμείς ως δήμος θα δούμε τι θα κάνουμε για να προστατεύσουμε και την περιουσία του δήμου”.

πηγή :lamianow.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ