close search results icon

Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Ο 23χρονος βρίσκεται ξανά, πλέον, στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Ένας πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και από τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατρός Αντωνίου είναι μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε Μονάδα Παιδικής Προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 23χρονος Ελλάδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της μαστροπείας του ανήλικου κοριτσιού. Όταν ξεκίνησαν οι τρομακτικές αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου», ο εν λόγω πρώην τρόφιμος είχε καταγγείλει, μεταξύ άλλων, σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό από ιθύνοντες της δομής. Στη συνέχεια, όμως, έκανε… στροφή 180 μοιρών και ισχυρίστηκε ότι είχε χρηματιστεί για να πει τα όσα είπε.

Ο 23χρονος βρίσκεται ξανά, πλέον, στο επίκεντρο της επικαιρότητας με αφορμή την νέα φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 14χρονο κορίτσι, που διέμενε στη δομή στη Νέα Σμύρνη, όπως αναφέρουν οι νέες πληροφορίες. Υπενθυμίζεται ότι έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες, ενώ αναζητείται και ένας τέταρτος δράστης για την ίδια υπόθεση.

Ο μαστροπός «Ταχίρ» φαίνεται ότι έκλεινε τα ραντεβού σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης μέσω των social media, καθώς έχουν εντοπιστεί μηνύματα που είναι γραμμένα σε greeklish και γίνεται αναφορά… σε «δουλειά». Μεταξύ άλλων, σε μία συζήτηση στο Instagram με «πελάτη» ο Αιγύπτιος «Ταχίρ» γράφει: «Gia doulia pame», «Gia vizita», «Eimaste edo me tin… (σσ. το όνομα του κοριτσιού)».

Οι δύο από τους συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 05:30 ώρα της 20/03/2023, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπου συνευρέθηκαν με την ανήλικη. Μάλιστα, δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν τις φρικώδεις πράξεις τους. Η Αστυνομία έχει κατασχέσει υλικό που αποδεικνύει τις πράξεις αλλά και συνομιλίες σε greeklish μεταξύ των δραστών: «Gia doulia pame», «Na milisoume stin…», «Gia visita».

Μάλιστα, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο ένας από τους συλληφθέντες είχε στο κινητό του 7 βίντεο και μία φωτογραφία από τα όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Φοβισμένη η 14χρονη

Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, η 14χρονη είναι φοβισμένη κι γι’ αυτό δεν έχει πει πολλά πράγματα, έως τώρα, στους αστυνομικούς. Την σκυτάλη θα πάρει η ψυχολόγος στη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης «Το σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, η οποία θα προσπαθήσει να «ξεκλειδώσει» το κορίτσι, ώστε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Η 14χρονη αρχικά δεν παραδέχθηκε τίποτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υποστήριξε ότι γνώρισε τον «Ταχίρ» μέσω μιας εφαρμογής, αλλά δεν θυμάται ποια ακριβώς, ούτε περισσότερες λεπτομέρειες. Αρνήθηκε δε, ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον «Ταχίρ».

Η ανήλικη τόνισε ότι ο «Ταχίρ» της έκλεισε το ραντεβού με τον άνδρα που συνάντησε την Κυριακή στο ξενοδοχείο (είναι ο 4ος που αναζητείται από τις Αρχές). Εκτιμάται ότι ο «Ταχίρ» έχει τρομοκρατήσει την ανήλικη, η οποία δεν δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία έως τώρα και προσπαθεί να πάρει πάνω της την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι με την θέλησή της συνευρέθηκε με τον άνδρα, επειδή δήθεν της άρεσε και ότι δεν πήρε χρήματα.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ