close search results icon

Ραχήλ Αλεξανδρίδου: “Στις επόμενες εκλογές δεν έχουμε άλλα περιθώρια λάθους”

Ραχήλ Αλεξανδρίδου:  “Στις επόμενες εκλογές δεν έχουμε άλλα  περιθώρια λάθους”

Η υποψήφια βουλευτής Ν. Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κα Ραχήλ Αλεξανδρίδου ξεδιπλώνει τις απόψεις της και καλεί τον κόσμο να μην ξεγελαστεί για ακόμη μία φορά. «Στηρίξτε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, τους αφοσιωμένους και τους ικανούς να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τις ελπίδες σας. Η Ραχήλ θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους της Πέλλας!» υπογραμμίζει.

Όλα όσα σχολιάζει η έμπειρη δικηγόρος για το παρελθόν, για τις εκλογές, για το κράτος, για την Πέλλα

Το 2019

Το 2019 έβλεπα ως μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα μας τη σύγκρουση δύο λαϊκισμών, δεξιού και αριστερού. Είχα δίκιο. Ανάμεσα στις κραυγές, τις αλληλοκατηγορίες και τις τρελές υποσχέσεις τους, χάθηκε σχεδόν η νηφάλια φωνή και το πρόγραμμα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, το μόνο πολιτικό πρόγραμμα που δίνει κοινωνικό χαρακτήρα στην οικονομική ανάπτυξη.

Δεξιά ή αριστερά;

Σήμερα πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι. Η ΝΔ ανοίγει τα σεντούκια των δανεικών και μοιράζει πουρμπουάρ και κουπόνια σε όσους περισσότερους μπορεί για να έχει ελπίδα επανεκλογής. Ο ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζεται τα νέα ρεσάλτα στους δημοκρατικούς θεσμούς για να γραπωθεί στην εξουσία αν τυχόν την καταλάβει. Και οι δύο παραληρούν με το ίδιο σκουριασμένο δίλημμα: δεξιά ή αριστερά! Μην τους αφήσετε να σας ξεγελάσουν για ακόμη μια φορά!

Φτάνει η κοροϊδία!

Μην γελιέστε! Μόνο με τις ψήφους, που στις προηγούμενες εκλογές σπαταλήθηκαν στη ΝΔ μπροστά στο φόβο μιας επανάληψης της “πρώτης φοράς Αριστεράς”, σήμερα μπορείτε να στείλετε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Απλά μαθηματικά! Δεν είναι απαραίτητο να σχηματίσουμε μονοκομματική κυβέρνηση. Είναι απόλυτα αναγκαίο να ελέγξουμε την εξουσία. Να αναγκάσουμε τους αμετανόητους ψευτοεπαναστάτες της μιας πλευράς και τους ψηλομύτες, δήθεν ελίτ της άλλης σε κοινωνικά χρήσιμες πολιτικές.

Οι τομές και οι …άλλοι

Θα το πετύχουμε, γιατί σήμερα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τους έχουμε δει όλους: η δική μας ταυτότητα και η προσφορά στο σύγχρονο ελληνικό κράτος είναι ξεκάθαρη, το ίδιο και η δική τους. Οι τομές που έκαναν την Ελλάδα δημοκρατική και δίκαιη για όλους τους πολίτες της, οικονομικά και πολιτικά άξιο μέλος της Ευρώπης και φιλόξενη χώρα για επισκέπτες και επενδυτές, όλες αυτές οι τομές είναι ΠΑΣΟΚ. Οι άλλοι εξειδικεύτηκαν στο ράβε-ξήλωνε, στις επενδυτικές βαθμίδες και στους λεονταρισμούς χωρίς αντίκρυσμα.

img-7377.JPG

Αφοσιωμένη & ικανή

Συμφωνείτε ή όχι με τις εκτιμήσεις μου, ένα είναι σίγουρο, ότι με τα πολιτικά σχόλια δεν αλλάζουν οι πολιτικές! Χρειάζεται δράση και για τη δράση χρειάζονται αφοσιωμένοι και ικανοί άνθρωποι. Έτσι βλέπω τον εαυτό μου! Αφοσιωμένη στον τόπο μου και στο κοινωνικό αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, ικανή στο δικηγορικό λειτούργημα και στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων κάθε συμπολίτη μου. Αν με στείλετε στη βουλή δεν θα εξασφαλίσετε μόνο μια πιστή κομματική ψήφο, αλλά ένα ασκημένο μυαλό και μια φωνή -δυνατή, όπως την ξέρουν ήδη αρκετοί!- ταγμένη στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας.

Γιατί ΠΑΣΟΚ και Ραχήλ Αλεξανδρίδου

> Το Κράτος ως στρατηγικός επενδυτής - αντί του κράτους-τροχονόμου (που σφυρίζει συνήθως λάθος!) της ΝΔ ή του κράτους-εξουσιαστή (αν βγάλουν το προσωρινό φίμωτρο του Πολάκη, θα σας το εξηγήσει!) του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δημιουργούμε το κράτος-στρατηγικό επενδυτή. Με χρήματα και απαλλαγές στις επιχειρήσεις μας, με προτεραιότητα τις παραγωγικές επενδύσεις και τις εξαγωγές αντί των παράλογων ενισχύσεων της κατανάλωσης που οδηγεί μόνο σε δανεικά.

> Η Υγεία στο κάθε σπίτι - με καλά στελεχωμένο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και υπηρεσίες Οικογενειακής Ιατρικής. Με εκσυγχρονισμό του Εθνικού Συστήματος Υγείας (άλλη μια τομή ΠΑΣΟΚ!) για την αύξηση των κλινικών ημερήσιας φροντίδας, την κάλυψη των κενών στις περιφέρειες και ψηφιακό φάκελο υγείας και τηλεϊατρική για τους ηλικιωμένους.

> Αξιοπρεπές ελάχιστο εισόδημα και σύνταξη - για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους “χαμένους” της κρίσης και τους νέους “μη προνομιούχους” που πολλαπλασιάζονται μέρα με την μέρα (με το χορό του πληθωρισμού, σκεφτείτε τι θα γίνει!). Μόνο με την αποδυνάμωση της διαπλοκής και τη δίκαιη φορολογία των υπερκερδών των ολίγων, η Ελλάδα μπορεί με άνεση να εξασφαλίσει ασφάλεια και αξιοπρέπεια σε όλους τους πολίτες της.

> Η αγροτική οικονομία μπροστά - γιατί τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε όλους τους βαθμούς μεταποίησης δημιουργούν υψηλή εγχώρια προστιθέμενη αξία και πολλές και καλές θέσεις εργασίες (σε αντίθεση με την ακίνητη περιουσία ή τις εξαγορές που θεοποιούνται σήμερα από τη ΝΔ, αλλά δεν ενισχύουν το παραγωγικό μας υπόβαθρο!), με νέες τεχνολογίες, με νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και προς νέες παγκόσμιες αγορές.

> Ανθρώπινη καθημερινότητα και ήθος - για να σταματήσει το ξεχαρβάλωμα της κοινωνίας μας είτε από τους ψευτοεπαναστάτες είτε από τους εγκληματίες που γίνονται όλο και νεότεροι -παιδιά σχεδόν!- εξαιτίας του μοντέλου που οικοδομούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: όλα για το χρήμα ή όλοι εναντίον όλων! Τα φαινόμενα της βίας, της ανηθικότητας, της εγκληματικής συμπεριφοράς και ιδιαίτερα προς τις γυναίκες και τα παιδιά, είναι τα συμπτώματα μια κοινωνίας που χάνει τις παραδόσεις της, την παιδεία, την πίστη και την αισιοδοξία της.

Θα τα καταφέρουμε; Σίγουρα, ναι! Στις επόμενες εκλογές δεν έχουμε άλλα περιθώρια λάθους!

Στηρίξτε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, τους αφοσιωμένους και τους ικανούς να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τις ελπίδες σας. Η Ραχήλ θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους της Πέλλας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ