close search results icon

Ρόδος: Νεαρή έκανε την πελάτισσα σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξε τιμαλφή αξίας 5.600 ευρώ

Ρόδος: Νεαρή έκανε την πελάτισσα σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξε τιμαλφή αξίας 5.600 ευρώ

Ικανή στις κλοπές, όχι όμως και στην... διαφυγή, ήταν μια νεαρή Ελληνίδα η οποία επισκέφθηκε ένα κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο παριστάνοντας την πελάτισσα, το πρωί της Τρίτης, και κατάφερε να «βουτήξει» διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 5.600 ευρώ!

Αυτό που δεν υπολόγισε η 23χρονη «μακρυχέρα», ήταν οι κάμερες των γύρω καταστημάτων που την κατέγραψαν να μπαίνει και να βγαίνει από το κοσμηματοπωλείο. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την ταυτοποίησαν πολύ γρήγορα και το ίδιο απόγευμα συνελήφθη με τα κλεμμένα τιμαλφή, τα οποία αποδόθηκαν στον κοσμηματοπώλη. Η 23χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που της άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή, ενώ ερευνάται αν έχει ξαφρίσει τιμαλφή και από άλλα καταστήματα.

Γυναίκες έκλεψαν τιμαλφή

Μέρα- μεσημέρι της Τρίτης διέρρηξαν ένα σπίτι στην Καβάλα δυο γυναίκες, οι οποίες άρπαξαν από το εσωτερικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή σημαντικής αξίας. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, ταυτοποιήθηκε η μια από τις δράστιδες αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ερευνώνται τα στοιχεία της άγνωστης μέχρι στιγμής συνεργού της.

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ