close search results icon

Ρωμανίδης: «Μέχρι την Κυριακή θα μάθουμε να χορεύουμε συρτάκι για την Εθνική - Είμαι αισιόδοξος»

Ρωμανίδης: «Μέχρι την Κυριακή θα μάθουμε να χορεύουμε συρτάκι για την Εθνική - Είμαι αισιόδοξος»

Για την πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket 2022 μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο οποίος σημείωσε πως είναι αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας στον θεσμό, σημειώνοντας πως πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι μεμονωμένα μέχρι τον τελικό της Κυριακής 18/9.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για την πορεία της Εθνικής: «Μακάρι το βράδυ της Κυριακής να χορεύουμε όλοι μαζί. Δεν ξέρω να χορεύω, αλλά θα κάνω πρόβα αν το πάρουμε. Γενικά ενώ μιλούσα με μπασκετικούς φίλους μου, έχω μία σιγουριά ακόμα και στα σημεία που δεν είμαστε καλά πως με 5 λεπτά που θα ανεβάσει απόδοση, θα της δώσουν τη νίκη.

Εύχομαι να φτάσει ως το τέλος. Χθες παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει και δεν είχαμε καλή προϊστορία απέναντι της. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα έπαιξε στα δικά της στάνταρ και πήρε λύσεις από τον Λαρεντζάκη και τον Καλάθη, όπως και από τον Γιάννη στο τέλος».

Ενώ πρόσθεσε για τη Γερμανία: «Είναι πολύ καλή ομάδα με έτοιμους παίκτες, που αγωνίζεται στην έδρα της και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ευελπιστώ πως θα υπερισχύσει το ταλέντο και η ποιότητα της Εθνικής μας και πιστεύω πως την Κυριακή θα είμαστε στον τελικό με την τύχη στο μέρος μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ