close search results icon

Σάκκαρη: «Δεν ήταν εύκολοι οι τελευταίοι μήνες»

Η Μαρία μίλησε και για τις μικρές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των αθλητριών της WTA.

Σάκκαρη: «Δεν ήταν εύκολοι οι τελευταίοι μήνες»

Η Μαρία Σάκκαρη προτιμάει αυτές τις μέρες τον... δύσκολο δρόμο, όπως φάνηκε και από τις on court δηλώσεις της μετά τον αγώνα με την Αράντσκα Ρους στην Πάρμα.

«Πρέπει να συνηθίσω ξανά να παίζω ματς σαν και αυτά, διότι οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι», είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. «Δεν έχω σημειώσει πολλές νίκες και είναι σημαντικό να παίζω τέτοια ματς. Είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να παλέψω κάθε παιχνίδι και να αγωνιστώ σε καλό επίπεδο».

Η Μαρία μίλησε και για τις μικρές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των αθλητριών της WTA. «Συμβαίνει τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Σε κάθε τουρνουά υπάρχουν εκπλήξεις, πολλοί μεγάλοι παίκτες χάνουν. Όλοι παίζουν καλά, το επίπεδο στην WTA είναι πολύ υψηλό και κάθε παίκτρια παίζει καλά. Πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Αναφέρθηκε, τέλος, στη γνωριμία της με τον θρυλικό Τζιανλουίτζι Μπουφόν και την παρουσία του στον αγώνα της. «Ήταν εκπληκτικό που τον γνώρισα και ευχαριστώ που ήρθε σήμερα. Ήταν μεγάλο σε διάρκεια ματς, αλλά είμαι σίγουρη ότι το απόλαυσε. Είμαι ευγνώμων που χάρη σε αυτό που κάνω γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, είδωλα σαν αυτόν που εμπνέουν κάθε αθλητή σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέροχο να έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις μοναδικούς αθλητές σαν αυτόν και ευχαριστώ τους διοργανωτές που το κανόνισαν».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ