close search results icon

Σαρωτικός ο Αερωπός MANDYNAMIC κέρδισε στο γειτονικό ντέρμπι τον Ζαφειράκη Νάουσας

Με το δεξί ο Χρήστος Τζουβάρας στον πάγκο της ομάδας των καταρρακτών. 

Με την έναρξη του πρωταθλήματος του β' γύρου της PREMIER HABDBALL στο κατάμεστο ΔΑΚ Έδεσσας που δεν έπεφτε καρφίτσα η ομάδα της πόλης του Νομού Πέλλας και της Έδεσσας, έχοντας τη θερμή συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, επέβαλλε τον δικό της ρυθμό μέχρι τέλους του αγώνα.

Η πρεμιέρα του προπονητή στον πάγκο του Αερωπού Έδεσσας Χρήστου Τζουβάρα ήταν απόλυτα επιτυχημένη και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Βέρεμτσουκ να κάνει φανταστικές αποκρούσεις κατεβάζοντας τα ρολά. Η επιστροφή Φώτη Μισαηλίδη έδωσε ποιοτικό αέρα στην ομάδα μαζί με τον αρχηγό Γιάννη Κράλλη, χωρίς φυσικά να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Αντιθέτως η ομάδα του Ζαφειράκη πάλεψε στα ίσα το παχνίδι αλλά στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα του Αερωπού Έδεσσας. Στο τέλος όλοι οι παίκτες πήραν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων της Έδεσσας και αυτοί ανταπέδωσαν. Σίγουρα οι φίλαθλοι περιμένουμε ανάλογη συνέχεια. Με τη νίκη αυτή η ομάδα βελτίωσε τη βαθμολογική τους θέση και ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Πεντάλεπτα: 2-3, 3-3, 6-3, 8-3, 10-6, 12-9 (ημχ), 13-11, 17-12, 19-14, 22-16, 23-16, 23-18.

Διαιτήτευσαν Γράψας- Κυριακού,

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Τζουβάρας), Αθανασίου, Τζουβάρας, Ρόμπης, Μαρίνος, Κράλλης 5, Παπαγιάννης 5, Γιαννούσης, Βέρεμτσουκ, Μισαηλίδης 4, Σετσένκο 2, Ονουφριένκο 5, Κουκουτσίδης 2, Παπαδόπουλος 1, Τοτίδης, Δούκας

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 1, Τσαγκερας, Θεοδωρόπουλος 2, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Ρότζιος, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 3, Αποστολίδης 6, Πινακούδης, Σαράφης, Δεληγιάννης, Βαφείδης, Τσάτσας 2, Φερλαχίδης, Λόλας 4.

Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 1/1-3/8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ