close search results icon

Σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ε-ΠΟΙΜΕΝΩΝ Αμυνταίου

Σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ε-ΠΟΙΜΕΝΩΝ Αμυνταίου

Σε νέες υπερσύγχρονες, πολυτελείς εγκαταστάσεις μετακόμισε ο κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αμυνταίου Ε-ΠΟΙΜΕΝΩΝ, τα εγκαίνια των οποίων πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2022. Παρουσία αιρετών του Δήμου Αμυνταίου και της Αντιπεριφέρειας, μελών και φίλων ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Αμυνταίου θέτει τις βάσεις για μια νέα εποχή.

synetairismos-amyntaio-ktinotrofia-pellanews20221217-122039.jpg
Ο πατέρας Γεώργιος ευλόγησε τις νέες εγκαταστάσεις
Δύο όροφοι ανακαινισμένοι και εφοδιασμένοι με όλα τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των κτηνοτρόφων ο Ε-ΠΟΙΜΕΝΩΝ θέτει τις βάσεις για μια νέα εποχή στην κτηνοτροφία της περιοχής. Καινοτομώντας, μάλιστα και προωθώντας κάθε τι ποιοτικό και παραδοσιακό δημιούργησε τμήμα mini market δίνοντας τη δυνατότητα τόσο στα μέλη του όσο και στον υπόλοιπο κόσμο που ζει και επισκέπτεται την πόλη του Αμυνταίου να προμηθεύεται κορυφαία προϊόντα.
synetairismos-amyntaio-ktinotrofia-pellanews20221217-130559.jpg
Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στην είσοδο του Αμυνταίου

Είναι πράγματι αξιοσημείωτη η πορεία του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αμυνταίου, διότι φαίνεται ότι τηρεί κατά γράμμα το αρχαίο ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει». Και πράγματι μέσα από την ένωση, την αλληλοβοήθεια, την κατανόηση, την υπομονή και τη χρηστή διοίκηση ο Ε-ΠΟΙΜΕΝΩΝ είχε τη χαρά εν μέσω της μεγαλύτερης, ίσως, κρίσης της δεκαετίας να εγκαινιάζει ένα υπερσύγχρονο οίκημα στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα στους κτηνοτρόφους.

synetairismos-amyntaio-ktinotrofia-pellanews20221217-121513.jpg

Εν-arxi & Εν-deli η επωνυμία στην ταμπέλα των νέων εγκαταστάσεων με το πνεύμα πίσω από τα συγκεκριμένα λογοπαίγνια να θέλει τον επισκέπτη να βρίσκει προϊόντα για όλες τις ανάγκες. Ζωοτροφές και συμπληρώματα διατροφής για τις ανάγκες παραγωγής ποιοτικού γάλακτος μέχρι προϊόντα προς κατανάλωση με πρώτη ύλη το γάλα. Σκεύη και ένδυση για παραγωγούς έως εξαιρετικό ελαιόλαδο, μέλι, τσάι και κάθε λογής παραδοσιακό προϊόν κορυφαίας ποιότητας. Ένας μοναδικός συνδυασμός σ’ ένα εξαιρετικό περιβάλλον που αξίζει να επισκεφτεί ο οποιοσδήποτε!

synetairismos-amyntaio-ktinotrofia-pellanews20221217-121354.jpg

Ιδιαίτερα συγκινητικά και τα λόγια του προέδρου, κ. Ιωαννίδη Τιμόθεου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν στο όραμα του συνεταιρισμού και στάθηκαν με τον τρόπο τους δίπλα τους, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στα μέλη (φυσικά) αλλά και στα άτομα που εργάζονται καθημερινά στα γραφεία και στο τμήμα της διαχείρισης. «Χωρίς αυτούς δεν θα είχε επιτευχθεί αυτό που βλέπετε σήμερα» σημείωσε, ενώ σε δηλώσεις του δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι ο αγώνας για ακόμη καλύτερα πράγματα συνεχίζεται, με την ίδια προσήλωση και σεβασμό στο δύσκολο επάγγελμα του κτηνοτρόφου, με διαφάνεια και όραμα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ