close search results icon

Σέρρες: Προσευχές για τον 31χρονο αστυνομικό με καταγωγή από το Δημητρίτσι

– Ανησυχία για το νέο οπαδικό επεισόδιο

Σέρρες: Προσευχές για τον 31χρονο αστυνομικό με καταγωγή από το Δημητρίτσι

Την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τον τραυματισμό από φωτοβολίδα σε οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη, ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας, αυτή τη φορά το κέντρο των Σερρών έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΛΟΙΑΡΙΔΗ

Οι κάτοικοι παραμένουν σοκαρισμένοι μετά τον τραυματισμό του 31χρονου, Γιώργου που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και έχει καταγωγή απο το Δημητρίτσι Σερρών, καθώς πολλοί τον γνώριζαν από μικρό. Κάνουν λόγο για έναν νέο άνρθωπο που πήγε να κάνει την δουλειά του και στοχοποιήθηκε χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Και ενώ προσεύχονται για την ανάρρωση του αστυνομικού, μόλις χθες το μεσημέρι, ένας 27χρονος απειλεί με μαχαίρι εναν ανήλικο εξαναγκάζοντάς τον να βγάλει τη φανέλα της ομάδας που φορούσε.

Το συμβάν έγινε στο κέντρο της πόλης κοντά στο ΙΚΑ, όταν ο 27χρονος Έλληνας απείλησε τον ανήλικο αλλοδαπό, με τους αστυνομικούς να προχωράνε στη σύλληψή του αλλά και ακόμη ενός ατόμου και στην κατάσχεση πυροτεχνημάτων που βρέθηκαν στο σπίτι του.

Σε αυξημένη επιφυλακή η ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία Κατσούρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr η Αστυνομία Σερρών βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για περιστατικά οπαδικής βίας τους τελευταίους πέντε μήνες, μετά τη δολοφονία του οπαδού Μιχάλη Κατσούρη που συγκλόνισε τη χώρα. Κάθε περιστατικό ελέγχεται εξονυχιστικά με σκοπό των πρόληψη των οπαδικών επιθέσεων και τη διαφύλαξη της ηρεμίας και της τάξης.

Thesstoday

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ