close search results icon

Σιδέρης Γκουγκουλούδης: Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θέλουμε τίτλο!

Σιδέρης Γκουγκουλούδης: Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θέλουμε τίτλο!

Γέννημα του Εθνικού Γιαννιτσών ο Σιδέρης Γκουγκουλουδης μίλησε στην Πέλλαnews αυτής της εβδομάδας. Ο αρχηγός της ομάδος των Γιαννιτσών μίλησε για την πορεία του στην ομάδα, το ντέρμπι με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης αλλα και την κατάσταση στα γήπεδα της Πέλλας

Για τον Εθνικό Γιαννιτσών είπε:

Είναι η 10η συνεχόμενη σεζόν για εμένα στην ομάδα του Εθνικού! Έχω ζήσει πολλά πράγματα σε αυτή την ομάδα από επιτυχίες μέχρι και 2 εγχειρήσεις! Τα συναισθήματα μου και ο σεβασμός που τρέφω για την ομάδα δεν περιγράφονται με λόγια νομίζω πως ότι είμαι 10 συνεχόμενα χρόνια σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο τα λέει όλα.. ο Θεός να μου δίνει υγεία να μπορώ να κάνω τα πάντα γι αυτήν την ομάδα!

Τα τελευταία χρόνια ο Εθνικός είναι ομάδα που πρωταγωνιστει σε όλες τις διοργανώσεις πρωτάθλημα και κύπελλο

Εμείς σαν ομάδα κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά.ποιος δεν θέλει ένα τίτλο?αν είναι να έρθει..ας έρθει..

img-20231029-224624-754.jpg


Για το ντέρμπι με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης:

Δώσαμε μια πολύ δυνατή μάχη σ ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο.Η ομάδα μας στάθηκε διαβασμένη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κυρίως ανασταλτικα.ενα ματς που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου,δικαίως με την βαρύτητα που έχουν οι 2 ομάδες...κρατάμε την συνοχή που είχαμε όμως κάναμε και κάποια λάθη που πρέπει να τα βελτιώσουμε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Για τις ομάδες και τον ανταγωνισμό της ΕΠΣ Πέλλας:

Υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες που θα πρωταγωνιστησουν..στα χαρτιά είναι τα φαβορί για εμένα..στο γήπεδο ειναι το αποτέλεσμα...όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και παρουσιαστεί πιο σοβαρός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα..δεν έχω δει όλες τις ομάδες για να έχω γνώμη..ο αντίπαλος μας εχθές είναι ένα από τα φαβορί πάντως!(Απόλλων κρυας βρύσης)

img-20231029-224626-717.jpg


Για το ποδόσφαιρο της Πέλλας είπε:

Φυσικά και είναι λυπηρό γεγονός να μην υπάρχει κάποια ομάδα σε εθνική κατηγορία.γιατι έχουμε ιστορικές ομάδες που δεν αγωνίζονται φέτος και κάποιες ομάδες έχουν διαλυθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό!ελπίζω στα επόμενα χρόνια να δούμε ξανά ομάδες να συμμετέχουν και να πρωταγωνιστουν σε επαγγελματικές κατηγορίες!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ