close search results icon

Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στην άτυχη εκπαιδευτικό

Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στην άτυχη εκπαιδευτικό

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Αλμωπίας αλλά και η τοπική κοινωνία θρηνεί από χθες την ξαφνική απώλεια της καθηγήτριας του ΕΠΑΛ Αριδαίας Ελένης Νατσκου, η οποία έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Οι συνάδερφοι της αλλά και οι μαθητές της εξέφρασαν την οδύνη τους ενώ χθες το ΕΠΑΛ Αριδαίας ήταν κλειστό σε ένδειξη πένθους. 

Συλλυπητήρια μήνυμα εξέδωσε και ο Σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ Αριδαίας "Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον συνάδελφό μας Κοσόγλου Ιορδάνη, για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του και εξαιρετικής εκπαιδευτικού Νάτσκου Ελένης.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αριδαίας." 

 Σήμερα Παρασκευή στις 13 στον Ιερό Ναό Αγίου Αγίου Νικάνδρου Αριδαίας θα τελεσθεί η Έξοδιος Ακολουθία, όπου θα πουν το ύστατο χαίρε στην άτυχη εκπαιδευτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ