close search results icon

Συναγερμός στην πολιτεία της Ουάσινγκτον: Ένοπλος σκότωσε τρία άτομα σε ψιλικατζίδικο – Πυροβολούσε «τυχαία»

Δύο θύματα πυροβολήθηκαν μέσα στο κατάστημα, ενώ ένα τρίτο πυροβολήθηκε έξω από αυτό

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα) στην Ουάσινγκτον όταν ένοπλος σκότωσε τρεις ανθρώπους σε κατάστημα ψιλικών και στη συνέχεια διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος. Η Αστυνομία προειδοποίησε το κοινό να μην πλησιάσει τον ύποπτο, ο οποίος μπορεί να είναι «οπλισμένος και επικίνδυνος».

Ο Τζάριντ Χάντοκ, 21 ετών, αναγνωρίστηκε ως ύποπτος από την αστυνομία μετά την επίθεση στο κατάστημα Circle K στη Γιακίμα, περίπου 110 μίλια νοτιοανατολικά του Σιάτλ, στις 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, σύμφωνα με την DailyMail.

Δύο θύματα πυροβολήθηκαν μέσα στο κατάστημα, ενώ ένα τρίτο πυροβολήθηκε έξω από αυτό. Στη συνέχεια ο ύποπτος έτρεξε απέναντι από το δρόμο σε πρατήριο καυσίμων όπου πυροβόλησε ένα άλλο άτομο που βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αναγκάζοντάς το να μετακινηθεί στη θέση του συνοδηγού πριν φύγει.

«Φαίνεται ότι πρόκειται για μια τυχαία κατάσταση. Δεν υπήρχε προφανής σύγκρουση μεταξύ των μερών», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Yakima, Matthew Murray. «Ο άνδρας απλά μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί».

«Πρόκειται για ένα επικίνδυνο άτομο και είναι τυχαίο, οπότε υπάρχει κίνδυνος για την κοινότητα», δήλωσε ο Murray. «Δεν έχουμε κίνητρο και δεν ξέρουμε γιατί»

Πηγή: Ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ