close search results icon

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργο Αμυρά

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργο Αμυρά

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, σε συνέχεια συνάντησή του με τον ΓΓ Δασών, επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ. Αμυρά, με τον οποίο και συζήτησαν για τα θέματα της ΠΕ Πέλλας που αφορούν στις αρμοδιότητές του.

Ο κ. Αμυράς υπέγραψε πριν μερικές ημέρες εγκύκλιο η οποία δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους ορεινών περιοχών της χώρας να προβούν, είτε οργανωμένα ως κοινότητα, είτε ατομικά, στην υλοτόμηση ξυλείας υπό την εποπτεία των οικείων δασικών υπηρεσιών, για να καλύψουν τις ανάγκες για τη χειμερινή περίοδο.

Παράλληλα, το Υπουργείο προχωρά σε εντατικοποίηση των ελέγχων από τις Δασικές Υπηρεσίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσόξυλων, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί φέτος από την ενεργειακή κρίση και τις μεγάλες ανατιμήσεις που παρατηρούνται διεθνώς στην αγορά ενέργειας.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής παρουσίασε στον κ. Υφυπουργό την κατάσταση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Δασών Πέλλας και ζήτησε εκ νέου την κάλυψη των όποιων αναγκών, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης και αντικατάστασης υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ